usenmedimyaptimbirvelet Sacmalama_engiinn daha öncekiler bebe hiçbir şeyden haberleri yok bir kardeşleri geliyor falan tövbe yarabbi😬
Busraa-aa usenmedimyaptimbirvelet olmuşsa da yapabilecek birşey yok ki canım varsa da Rabb’im nasip etmiş ki olmuş hakkında hayırlısı olsun 🌸
_nigarr24_ usenmedimyaptimbirvelet ben de emziriyordum emzirirken hamile kaldım ama leke falan yoktu. Sadece midem bulanıyordu öğrendiğimde 7 haftalıktı,kızım da 6 aylık🥲
usenmedimyaptimbirvelet _nigarr24_ kız regl oldum regllll💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻 hamile değilim baya baya regl bu lekelenme falan değilll oh içim ferahladı
Papatyaaaaaa usenmedimyaptimbirvelet test yaptırırsam kocamı öldürürüm çünkü 😂😂 sen bunu yazınca aklıma doğum sancısı çekerken kocama bir daha benden çocuk istersen gebertirim seniii diye hastane koridorunu inletmem geldi 😂😂 Mevsimsel galiba bu ay kimden duysam hep lekelenme tarzı regl olmuş. Belki seninde öyledir.
usenmedimyaptimbirvelet Papatyaaaaaa regl oldum yaa🥲🥲💃🏻 bende öyle sancı çekerken bir yandan kocama hakaret ediyodum kdnfndn
64Demet64 usenmedimyaptimbirvelet Hahaha napcan bacim ettiyseniz doguracan yapcak biseymi var geri iadesi yok 😂😂 Bu kadar korkuyon ama gened etest yap sen yoksa bisey daha sıkı korun hahah
EymeninAnnesi__ usenmedimyaptimbirvelet ama yinede yap bi bak için rahat etsin benden de gelmişti kahverengi akıntı gibi leke valla daha düzene binmedi benimki doktoruma sordugumda 1 sene normal düzensizlik demişti