Elifmom Bet1 de benim gidiş gelişim yok bı daha çok zorlanıyorum evde bakmam gereken bebeğim var de günü yazsanız bilsem o zamana kadar refakatçım yok getirteyim kimsem yok de
Elifmom Bet1 başhekimden tanıdığıniz varmı ismini verseniz belki yardımcı olur bide orda kızıl saçlı bı hemşire var adı hediye oda yardım eder konuşuyor doktorlarla ilk kızım için gittiğimde öyle yapıyordum sürekli
Edolili Kızlar doktor bana 20 sinde 2 hafta sonra gel dedi ama hiiç randevu yook acaba bayram tatili ya ondan mı kii olmıycak mı ki randevu acilden mı görüncez ki
Bet1 Elifmom ama hemen almıyorlar serum taktılar ac bekletiyorlar varış çorabı giydirildi önlük falan da giydim
Bet1 Elifmom daha belli değil serum takıldı canım ameliyat için hazır bekletiyorlar sancin geçmezse alırız dediler
Yeniannebulutlu Elifmom ben 35 haftalıkken gittim, 36da gel sezeryan için tahlillerini alalım dedı burçin hanım. 38 de de alırız dedi.
Yeniannebulutlu Elifmom asistan muayenede çok iyiydi gercketen. Boyu kilosu bende demeden hepsını ınceledi. Ben soylemez dıye dusunuyordum ama işte tecrübe baska bısey ama