Elifmom Bet1 kız al kocanı gir git oraya durumu anlat De bana şimdi gün verin ben dayanamıyorum 39 da olsa yine bileyim hangi gündür
Elifmom Yeniannebulutlu evet canım 39+0 o günde 1 temmuz cts 30 Haziran’da aslimda ben birgün geç olsun dedim çünkü cuma gününe denk geliyordu pzt gününe kadar kalmazdim ctsye aldım pazartesi cikicaz
Yeniannebulutlu Elifmom ben 35 haftalıkken gittim, 36da gel sezeryan için tahlillerini alalım dedı burçin hanım. 38 de de alırız dedi.
Yeniannebulutlu Bet1 38nde versin ama samcın cıkıyor nasıl olwcak. Uzmwn doktor lazım sana. Asistanların elşne kalmayalaım
Bet1 Elifmom 36+4 yani bayrama giriyor diyorum bayram 2 hafta değil ki diyor. Ac giricem.nstye de kan falan vermek lazım olur belki sancıyi görünce gün verirler
Yeniannebulutlu Elifmom Elifmom 3 hafta önden gidlyor dedın ya canım ondan dedim. Yani demekki kilosu normal haftasından fazla.
Elifmom Yeniannebulutlu kilosu 3.500 ustuydu tam demedi bana valla çok zorlanıyorum devrildiğim yerdem kalkamıyorum destekli kalkıyorum
Elifmom Bet1 de benim gidiş gelişim yok bı daha çok zorlanıyorum evde bakmam gereken bebeğim var de günü yazsanız bilsem o zamana kadar refakatçım yok getirteyim kimsem yok de
Elifmom Yeniannebulutlu sana net bugün bu tarih verdiler mi 39 hangi güne denk geliyor şuan kaç + kaçsın ben bugün 39+0 tam bir haftam var
Yeniannebulutlu Elifmom verıyorum dedi ama sonradan baktı bi hemsıre sistemde verilmemiş gözüküyor anlqmadım. Ne yaptıklarını. Karman çorman oldu valla. Doktorlar olsaydı boyke olmazdı. Asistanlar ve sistemın sürekli gitmesi ortalıgı karıstırdı
Elifmom Yeniannebulutlu asistan bana söylemedi bende sustum dedim bakayım bilecekmi önden gittiğini kendisi dedi bebegij buyuj kilosu 3.500 üstü daha fazlası maşallah kaç dedim dedi ki net diyemem tam 40haftalikla bir gidiyor
Elifmom Yeniannebulutlu AA banada bı gün defteri var oraya yazdı numaramı herşeyi aldı sanırım yanındakide bilgisayara geçirdi
Yeniannebulutlu Elifmom asistan muayenede çok iyiydi gercketen. Boyu kilosu bende demeden hepsını ınceledi. Ben soylemez dıye dusunuyordum ama işte tecrübe baska bısey ama
Elifmom Yeniannebulutlu sezeryanla ilgili birşey dedi mi ne yapicaksin işte kaçta geliceksin nasıl olucak diye
Yeniannebulutlu Elifmom yok valla hiçbir sey demedi. Zaten daha 3 hafta var o zamana 3 kere daha gıderım muayeneye. Öule düşünmüştür. Ben yine burçin hanıma randevyçu alıp onunla gorusucem.