Yeniannebulutlu Elifmom yok valla hiçbir sey demedi. Zaten daha 3 hafta var o zamana 3 kere daha gıderım muayeneye. Öule düşünmüştür. Ben yine burçin hanıma randevyçu alıp onunla gorusucem.
Elifmom Bet1 bu cuma günün hürmetine Rabbim yardım etsin sana bol bol oku alabilirsen odada abdest tut abdestli ol
Yeniannebulutlu Elifmom ben de bilmiyprum işte randevu aldım bakalım. 38 de alıcaz dedi. Alacak mı merak da edıyorum.
Edolili Yeniannebulutlu ben birkerrie gittim kendisi vardı çok tatlı ve ilgili biri de ondan sordum acaba asistanı mı devam ediyor artik diye
Bet1 Elifmom sezeryan dan çıktım kuzum. İyiyim ben şükür bebiste iyiyidi ama gözleme aldılar nefes almasında problem yok ama az su yutmuş çabuk getiririz dediler
Bet1 Elifmom detayları sonra anlatırım sezeryan detaylarını 3 buçuk gibi oldu. 5 buçukta odaya geldim 9 10 gibi kaldiracaklar
Yeniannebulutlu Edolili aynen çok ilgiliydi. Zaten profesörmüş. Asistanlar gibi çok bilmiş değildi. Bakalım inşallah randevu zamanı da kendıaı olur.
Elifmom Bet1 ayyyyyy çok mutlu oldum Rabbim yardımcın olsun inşallah hemen alırsın kucağına minnosu çok duygulandım
Yeniannebulutlu Bet1 geçmiş olsun ne güzel olmuş darıaı başımıza. İnşallah olumlu olarak anlatırsın. Yoksa okumaya cesaretim yok :(.