cokkasmabeabi Deletedmom_116 yok sagolsunlar doğma büyüme ankaradayim konyada olsam sıkıntıydı buraya bile yetiyorlar 😂😂
Deletedmom_116 cokkasmabeabi 🤣🤣Ahahah biz neler ckeiyoruz bı bilsen kocaman karnıma sancimla sabahın 6 dan 12 ye kadar Sıra bekledim daha ne
Alimenur Deletedmom_116 bozuk bozuk valla bencede sabah kadar o kadar şeyi boşuna çekmiş boşuna uykusuz kalmışım ben
cokkasmabeabi Alimenur uyu uyu napican sen. Bana yatış verildi doğum diye ben ona rağmen uyudum şimdi gecenin bi yarisi doğurup da uykusuz kalmayim diye 😂 ilki geceden sabaha oldu öğlene perttim çünkü
cokkasmabeabi Alimenur ara sıra yokla bakalım ben geldim diye 😂 açıklık için de bol bol hurma ananas ye her zaman su da gelmiyor belli olmuyor bu bebelerin isleri
Alimenur cokkasmabeabi kız zaten hurma yiyom geçen bitti tekrar aldık şu halimle ilişkiye giriyom daha nöreyim😂
myangelson Alimenur Allah Allah tuhaf ben 27. Haftamda nst de 60 ları bulan sancılar çıkıyordu doktor hastanede yatırıyordu sancı durdurucu tedavi uyguluyordu doğum sancıları diye 🙄🥴
Alimenur myangelson işte yapmadılar hatta o zmn kendi doktorun sancıyı gördüğü için acile yönlendirdi serum vursunlar tekrar nst çekilsin dedi onlar serumda vurmadan direk nst çekmişlerdi saçma saçma iş yapıyorlar
myangelson Alimenur tövbe estağfurullah ya bu devletler ne böyle ya ben de sancı çekerken devlet hastanesi enfeksiyon var biraz onun sancisidir diyip göndermişti ama doğum sancılarıydi 🤐
Deletedmom_116 Alimenur hahah hissedersin aşko ama Uyuyodur uyurken imkansiz sancı çıkmaz düz ilerler hata kalp atışı hızı az düşük olur Bı daha nst ye girerken iki saat öncesi tatlı ye iç İki saat öncesi ama Girmeden önce fayda etmez .
cokkasmabeabi Deletedmom_116 konya şehir hastanesi diye bütün Konyalı doktorları oraya doldurmuşlar sanırım kdkdkdmdmd ya da havasından suyundan emin değilim başka türlüsü imkansız 😂😂
Deletedmom_116 Alimenur sinir olmaz aşko bebeisin hoşuna gidenleri iki sata oncesinden yemeye basla Yoksa uyur Benimkinin hastaneye fobisi var normald euyumaz hastaneye gidicegim gün uyanmaz 🤣🤣🤣🤣
cokkasmabeabi Alimenur bidaha gece sancin gelirse uyu😂 gece 2 suyum geldi sabah 6.54 doğum yaptım her gelen uyu uyu diyor bana lan gidin de uyuyayım. En son arkadaşım vardı işte o otururken icim geçmiş uyumuşum nsmdm zor valla uykusuz doğum yapmak
Deletedmom_116 cokkasmabeabi 🤣🤣He giz bide çocuğuma suç buluyorlar uyuyo vs diye sen takamiyosnq napsin çocuk 🤣
Deletedmom_116 cokkasmabeabi Giz koca hastanede geçen gün dört doktor vardı birine asistan bakıyordu biri daha çömez Otekinlere randevu sır ayok🤣🤣Zulüm resmen aslında gitsem 15 temmuz var babam orda calisiyo ama Kimsenin hakkına girmek istemiyorum
Alimenur cokkasmabeabi bende öyle yapcam artık artık yan gel osman modundayım işde yapmıycam 2 güne bir yerleri falan elle silip duruyodum ev hazır olsun diye ev hazır oluyo çocuk gelmiyo salacam artık ipin ucunu