Deletedmom_116 cokkasmabeabi Giz koca hastanede geçen gün dört doktor vardı birine asistan bakıyordu biri daha çömez Otekinlere randevu sır ayok🤣🤣Zulüm resmen aslında gitsem 15 temmuz var babam orda calisiyo ama Kimsenin hakkına girmek istemiyorum
cokkasmabeabi Deletedmom_116 baban kadın doğum doktoru değil ya orası daha iyiyse git tabiki bunların kahrı çekilir mi
cokkasmabeabi Deletedmom_116 valla hastane yapmışlar içleri boş Ankara’da şehir hastanesine gittim ayrintiliya randevu almaya gün yok diyor. Doktora diyorum özele gitseydin diyor. Ben madem özele gidecektim bin tane devlet hastanesi 2 şehir hastanesi niye var
Deletedmom_116 cokkasmabeabi Yok aşko doktor değilde Çok iyi bakarlar babamın hatrina Ama orda kötü bı anım oldu Düşük yaptım öncesi o zamanlarda Doktorlar brii başka biri başka bisiler çıkardı o zamandan fobim olmuş gidesim gelmiyo
Deletedmom_116 cokkasmabeabi Kizz başka polikinilikelrde sandelye çakılı özellikle kadın doğum tarafında On kişiye bı sandelye anca🤣🤣🤣
cokkasmabeabi Deletedmom_116 tüh ya 🥺 hastane işleri çok zor hiç gitmek istemiyorum arada bir şöyle tam doğum ani farketsem ambulans beni nereye götürürse orda doğum etsem diye düşünmüyor değilim
myangelson Alimenur tövbe estağfurullah ya bu devletler ne böyle ya ben de sancı çekerken devlet hastanesi enfeksiyon var biraz onun sancisidir diyip göndermişti ama doğum sancılarıydi 🤐
Alimenur cokkasmabeabi bende öyle yapcam artık artık yan gel osman modundayım işde yapmıycam 2 güne bir yerleri falan elle silip duruyodum ev hazır olsun diye ev hazır oluyo çocuk gelmiyo salacam artık ipin ucunu
cokkasmabeabi Alimenur beliniz de mi agrimiyor ya ben egilemiyorum şu an oğlum meyve suyu döktü yere yerle bakışıyorum kim temizlicek diye 😂
Deletedmom_116 Alimenur BEn kaçıncı kere temizledim Odamı hazırladım süsledim gelir diye ama yok Gelmiyo🤣🤣
Deletedmom_116 cokkasmabeabi Hah bende aynini diyorum kuzu Ama goturcekleri yer şehir hastanesi kesin sjssjsb
Deletedmom_116 Alimenur Bana dediler Çünkü sancım coktu ve serum vermelerine rağmen geçmedi emfeksiyonmu diye düşündüler ama bı hafta öncesi geçmişti enfeksiyon öyle olunca Dediler
Alimenur cokkasmabeabi ağrıyor da napayım kolaylık olur diye yapmadığım iş kalmadı iyice zorlaşmaya başladı
Deletedmom_116 cokkasmabeabi Benced 🤣🤣Ama eşim vars ayabimda korkmam ortalığı karıştırır mecbur iyi bakarlar ahah