cokkasmabeabi Alimenur atmasinlar ziyaaa ben 1 hafta yalancı sancı diye çektim o ağrıları onlarla da doğum yaptım sadece suyum patladığında dayanılmaz oldu o kadar
Alimenur Deletedmom_116 işte bende anlamadım özellikle sordum yani geçen vardı nası şimdi yok diye olabilir böyle şeyler dedi🤦🏻♀️
Alimenur Deletedmom_116 ya sanırsam uyuyodu hatta karnımı falan salladılar serum vurdular sağa sola döndüm kaç defa O deilde serumu çıkardılar kolumda kelebek hala duruyodu eve gelince ağlaya ağlaya çıkardım resmen midem bulandı
Deletedmom_116 Alimenur Cikartirsaydin akıllı 🤣ama uyuyosa sancin varsada çıkmaz Cekmemeleri lazım nst yi Uyandır gel ye iç diye gonedrmeleri lazım yoksa sancin cikmaz
Alimenur cokkasmabeabi bende artık su gelirse gitmeyi düşünüyorum milleti ayaklandırdık doğuma gidiyoz diye
Deletedmom_116 cokkasmabeabi Hahaha burdamisin başka üremi gittin 😁🤣Çok dengesizler anam birinde diyolar ha dkgurdun Dogurcam birinde dalga geçiyorlar daha dogurman sjsjs
Deletedmom_116 Alimenur Olabilir ewet ama Dogummu yakın olan birinin sancısı sıfır çıkmaz imkansız ufacık bı harekt bile sancı gibi görünüp yükseltebilir Ama bunlar bozuk anam
cokkasmabeabi Alimenur su her zaman gelmyor ya. İlkinde suyum geldi sancım yoktu suni aldım berbattı. İkincide 4 cm aciklik sancıyla gittim suyumu kendileri patlattılar saatler sonra
cokkasmabeabi Deletedmom_116 ya bazen onların taktiği nstde de olmuyor. Benim sancım vardı nst yi duzeltiyordum sancı çıkıyordu onlar gelip bozuyordu onların taktiği yerden sancı çıkmıyordu😂😂
Deletedmom_116 cokkasmabeabi Bozuk bunlar bendede şey oluyo kontrole gittiğimde taktiklair nst dede düz gidiyo sancı yok acile gidip aynı saat içinde nst çekildiğinde Tavan yapiyo sancılar 🤣🤣🤣😁
Alimenur Deletedmom_116 yaw ne bileyim nstdeyken bağladılar sonra çıkardılar bant var tek sanıyorum meğerse eve o şekilde gelmişim Bizim kızında uyuyası tuttu ama şmyle bide kalp atışları hep düz bi şeklide gidiyodu uyuyodur dediler ama ben hateket hissediyodum nası oluyo anlamadım
Deletedmom_116 Alimenur hahah hissedersin aşko ama Uyuyodur uyurken imkansiz sancı çıkmaz düz ilerler hata kalp atışı hızı az düşük olur Bı daha nst ye girerken iki saat öncesi tatlı ye iç İki saat öncesi ama Girmeden önce fayda etmez .
cokkasmabeabi Deletedmom_116 yok sagolsunlar doğma büyüme ankaradayim konyada olsam sıkıntıydı buraya bile yetiyorlar 😂😂
Deletedmom_116 cokkasmabeabi 🤣🤣He giz bide çocuğuma suç buluyorlar uyuyo vs diye sen takamiyosnq napsin çocuk 🤣
cokkasmabeabi Alimenur ara sıra yokla bakalım ben geldim diye 😂 açıklık için de bol bol hurma ananas ye her zaman su da gelmiyor belli olmuyor bu bebelerin isleri
Alimenur Deletedmom_116 bozuk bozuk valla bencede sabah kadar o kadar şeyi boşuna çekmiş boşuna uykusuz kalmışım ben