Alimenur myangelson yok yaa ne doğurcam dalga geçiliyor gibi hissediyorum kendimle Çarşamba günü 1 cm açılmam vardı bugün baktılar rahim ağzı kapalı diyolar anam açık olan şey geri nası kapanabiliyo Sancılarında artsın öyle gel dediler İnat ettim gitmeyecem
myangelson Alimenur ne diyorsun kız eee o gelen düzenli sancılar neymiş ? Nst de falan çıkmadı mı hiç sancı
Kediler Alimenur sancılarınızın daha ne kadar artması gerekiyormuş? Dalga geçer gibi davranmışlar hakikaten
Deletedmom_116 Alimenur kız suyu gelen kadına bile İki saate ilgilendiler 😂😂Sen gene şanslısın zaten yatirmasinlar Dogurucagimda gör dogur cik orası berbat mahveder psikloejini
Alimenur myangelson yani genelde 40ı bulduğu da oldu anam geçenkinde 60a kadar çıktı kaç kere onun yüzünden tekrar bağlandım bidaha çıkmıştı sancılar aradan 3 saat geçti sancı 40tan aşağı düştü benim sıpada mı var sorun yoksa bana mı gsrip geliyo anlayamadım
Deletedmom_116 Kediler ben neler çekiyorum bir bilsen gelisimi durmuş çocuğu almadılar tekrar gelişimi başladı Gelişiminden gününü takip ediyolar şimdide 😂😂neler neler yüze vuran tek tük sancım çıkmasına rağmen gayet normal nst deyip topladıkları falan 😂😂
Alimenur Deletedmom_116 eşime dedim güya dedim kolaylık olsun diye ilişkiye giriyoz bizim kapı iyice kapanıyo😂 şimdi gelsede ben gitmiyom hadi bakalım dedim ben seni görürüm o zmn diyo 😂
myangelson Alimenur Allah Allah tuhaf ben 27. Haftamda nst de 60 ları bulan sancılar çıkıyordu doktor hastanede yatırıyordu sancı durdurucu tedavi uyguluyordu doğum sancıları diye 🙄🥴
Kediler Deletedmom_116 komedi filminde geçiyor olsa çok gülerdim ama gerçek olduğunu düşününce insanın içine öküz oturuyor gibi oluyor… Sağlıkla sıhhatle bir an önce yavrunuza kavuşursunuz inşallah, çok zormuş
Alimenur Deletedmom_116 ya sanırsam uyuyodu hatta karnımı falan salladılar serum vurdular sağa sola döndüm kaç defa O deilde serumu çıkardılar kolumda kelebek hala duruyodu eve gelince ağlaya ağlaya çıkardım resmen midem bulandı
cokkasmabeabi Deletedmom_116 ya bazen onların taktiği nstde de olmuyor. Benim sancım vardı nst yi duzeltiyordum sancı çıkıyordu onlar gelip bozuyordu onların taktiği yerden sancı çıkmıyordu😂😂