Kızlar hamilelik testi yaptırdım bu sonuç çıktı negatif demek mi acaba 0.10
Beta hcg 0.10 ne demek ?
Gamzess1 evet canım şuanlık negatif görünüyor
0.5 üzeri gebelik var demek canım 🥰 2 gün sonra tekrar kan ver düzenli artış var mı
Fulyatrn kızlar benim bi kızım var 10 aylık 2. İçin hiç hazır değilim yok mu demek şimdi bi daha test vermem gerekir mi
Gamzess1 şuanlık yok çıkmış. 5 ve üzeri gebelik olarak sayılıyor. Ama adetiniz henüz geçmediyse o yüzden de böyle çıkmış olabilir. Adetiniz geçtikten sonra tekrar kan verin isterseniz
Fulyatrn Hanım efendi yanılıyorsunuz sanırım 5 ve üzeri 0 lı degerler bısey ıfade etmıyor lütfen yanlış yönlendirme yapmayın
Gamzess1 şuan hamilelik var gözüküyor istersen bide evde test yap bakalım nolcak
Gamzess1 negatıf 0-5 arası negatif 5 ve üzeri negatif sayılıyor 0 lı değeler bısey ıfade etmiyor
Papatyaaa__ Hanımefendı yanlış yonlendırme yapmayın 0- 5 arası negatif 5 ve üstü pozıtıf 0.100 bıle olsa negatıftır sonuç
Gamzess1 0.10 demek yok demek ablacım 5 10 15 1000 1072818 çıksaydı gebelik var demekti için rahat olsun
Guzelanne56 yanlış yönlendirme yapmıyorum hanımefendi bende 0 lı değer ile öğrendim hamileliğimi şuan 40 haftalık hamileyim
Guzelanne56 yanlış yönlendirmemi..?kardeşimde 0lı değerde öğrendi ve hamile şuan
Fulyatrn yanlış biliyorsunuz 5 ve sonrası pozitif canım. Bizzat 4.88 çıktığı halde negatif dediler bana sonradan yükseldi
Gamzess1 negatif demek canım 5 ve üzeri pozitif sayılıyor
Fulyatrn
Egerkı 2. Gun sonra artış gostermeyıp aynı değerlerde ise gebelık yok ben ılk test yaptığımda 0 lı sonuçtu ve 10 gün sonra regl oldum ikinci yaptığımda hamıleyken yaptım ve değerim 5 üstündü bende bı doğum yapmış ınsanım ama siz sonradan ogrendıysenız orası ayrı
anneoluyoruuumm16 evet bende öyle dıyorum 5 ve uzerı pozıtf egerkı 4 üstü ise süphelı sayılıyor tekrar test ıstenıyor ama 0 lı değerler kesınlıkle negatıf
Guzelanne56 aynen öyle. Ben önceki testlerimde 0.2 çıkıyordu nagetif yani hiç ihtimal yoktu