Gamzess1
Hayırlısı olsun canım. 0.5 üzeri hamilelik oluyo genelde. Sen yine 2 gün sonra tekrar ver kan

Gamzess1 şuanlık yok çıkmış. 5 ve üzeri gebelik olarak sayılıyor. Ama adetiniz henüz geçmediyse o yüzden de böyle çıkmış olabilir. Adetiniz geçtikten sonra tekrar kan verin isterseniz

Fulyatrn Hanım efendi yanılıyorsunuz sanırım 5 ve üzeri 0 lı degerler bısey ıfade etmıyor lütfen yanlış yönlendirme yapmayın

Gamzess1 negatıf 0-5 arası negatif 5 ve üzeri negatif sayılıyor 0 lı değeler bısey ıfade etmiyor

Gamzess1 0.10 demek yok demek ablacım 5 10 15 1000 1072818 çıksaydı gebelik var demekti için rahat olsun

Guzelanne56 yanlış yönlendirme yapmıyorum hanımefendi bende 0 lı değer ile öğrendim hamileliğimi şuan 40 haftalık hamileyim

Gamzess1 0.10 ve 0.100 gibi degerdi benimde gebelik yok demişlerdi 5 ay sonra hamile kaldığımda değerim 1659 di şuan yok bebeğim

Fulyatrn yanlış biliyorsunuz 5 ve sonrası pozitif canım. Bizzat 4.88 çıktığı halde negatif dediler bana sonradan yükseldi

Papatyaaa__

Fulyatrn
          Egerkı 2. Gun sonra artış gostermeyıp aynı değerlerde ise gebelık yok ben ılk test yaptığımda 0 lı sonuçtu ve 10 gün sonra regl oldum ikinci yaptığımda hamıleyken yaptım ve değerim 5 üstündü bende bı doğum yapmış ınsanım ama siz sonradan ogrendıysenız orası ayrı