Gamzess1 MoonLighty Fulyatrn kızlar benim bi kızım var 10 aylık 2. İçin hiç hazır değilim yok mu demek şimdi bi daha test vermem gerekir mi
anneoluyoruuumm16 Fulyatrn yanlış biliyorsunuz 5 ve sonrası pozitif canım. Bizzat 4.88 çıktığı halde negatif dediler bana sonradan yükseldi
Fulyatrn Gamzess1 Hayırlısı olsun canım. 0.5 üzeri hamilelik oluyo genelde. Sen yine 2 gün sonra tekrar ver kan
MoonLighty Gamzess1 şuanlık yok çıkmış. 5 ve üzeri gebelik olarak sayılıyor. Ama adetiniz henüz geçmediyse o yüzden de böyle çıkmış olabilir. Adetiniz geçtikten sonra tekrar kan verin isterseniz
Turnusolkagidi Gamzess1 0.10 demek yok demek ablacım 5 10 15 1000 1072818 çıksaydı gebelik var demekti için rahat olsun
Guzelanne56 Fulyatrn Hanım efendi yanılıyorsunuz sanırım 5 ve üzeri 0 lı degerler bısey ıfade etmıyor lütfen yanlış yönlendirme yapmayın
Fulyatrn Guzelanne56 yanlış yönlendirme yapmıyorum hanımefendi bende 0 lı değer ile öğrendim hamileliğimi şuan 40 haftalık hamileyim
Guzelanne56 Papatyaaa__ Hanımefendı yanlış yonlendırme yapmayın 0- 5 arası negatif 5 ve üstü pozıtıf 0.100 bıle olsa negatıftır sonuç
Guzelanne56 Gamzess1 negatıf 0-5 arası negatif 5 ve üzeri negatif sayılıyor 0 lı değeler bısey ıfade etmiyor
Guzelanne56 Papatyaaa__ Fulyatrn Egerkı 2. Gun sonra artış gostermeyıp aynı değerlerde ise gebelık yok ben ılk test yaptığımda 0 lı sonuçtu ve 10 gün sonra regl oldum ikinci yaptığımda hamıleyken yaptım ve değerim 5 üstündü bende bı doğum yapmış ınsanım ama siz sonradan ogrendıysenız orası ayrı
Sinem1925 Gamzess1 0.10 ve 0.100 gibi degerdi benimde gebelik yok demişlerdi 5 ay sonra hamile kaldığımda değerim 1659 di şuan yok bebeğim
Guzelanne56 anneoluyoruuumm16 evet bende öyle dıyorum 5 ve uzerı pozıtf egerkı 4 üstü ise süphelı sayılıyor tekrar test ıstenıyor ama 0 lı değerler kesınlıkle negatıf
Papatyaaa__ Guzelanne56 ben 3cü bebeğimi doğurcam ben 0lı öğrenmedim ama kardeşim 0lı değerle öğrendi zaten sonradan yükseldi artış göstermezse sizin dediğiniz gibi negatif oluyor
Fulyatrn Guzelanne56 şöyle diyeyim ben 0.100 ile öğrendim adetim 4 gün geçmişti ben kimseyi boşa yönlendirmedim şuan görsel paylaşmak istiyorum ama olmadı
anneoluyoruuumm16 Guzelanne56 aynen öyle. Ben önceki testlerimde 0.2 çıkıyordu nagetif yani hiç ihtimal yoktu
Guzelanne56 anneoluyoruuumm16 evet bende de o şekilde oldu regl günüm geçmeden test vermıstım 0 lı degerdı 10 gün sonrası regl olmuştum
Guzelanne56 Papatyaaa__ evet sızın dedıgınıze katılıyorum ama regl günü geçtiyse daha artış göstermez bende öyle olmuştu
Nuran1234 Papatyaaa__ o zmn neden şuan gebelik gözüküyor diyorsunuz yanlış yönlendirme yapıyorsunuz bu değer negatif bi değer sonrasını kimse bilemez zaten kadın bu değeri soruyor sonrasını sormuyor ki