Sibelsibos IKRAM_01 askimmmm yarın adet günüm olmazsam salı gidicem kan vericem ama bu hep böyle çıkıyor bende ya hepte gidince negatif kanda alıştım artk🤣🤣
Sibelsibos MelodyFairy ooo kuzum ben çok gördüm keşke eskileri atmasaydimda gosterseydim sana sabah butane daha yapalım gorucez ne çıkıcak 🤗
Sibelsibos Cansel76 ya bebeğim valla çok oldu çok geldi bı arti medle başıma girgirina aldım yaptım böyle yalancı pozitif vereceğini biliyordum 🤣🤣
OnlyBaby Ben gene sabahtan beri dua ediyorum o kadar duygusalımki inşallah sende hamilesindir bende bu ay kalırım herkes hamile olsun ya bu nedir dert sahibi olduk
MelodyFairy Sibelsibos kız bakarsın hep pozitif veriyo diye gerçekten pozitif olursa ne süper olur he🤲🤲 Allahım çok amin ya adet olma yarın hemen kan ver bebis gelsin
IKRAM_01 Sibelsibos Sessiz sessiz takipteyimm ona göre 🥰🥰🥰 yarın kızımın doğum günü teyzesi alışverişe çıktık o yüzden buralarda değilim ama aklim sende ❤️🤲🏻
Hayalim1_ Sibelsibos yalancı pozitif canım benımde gecen ay öyle çıktı sevındım sonra kursağımda kaldı hatta atayım bende testı
Sibelsibos Hayalim1_ biliyorum bebeğim beni bu artı med kackere kandırdı ama üsteki yaptığımda hep negatif veriyordu usttekinin yanılması varmıydı onu bilmiyorum
Sibelsibos CeydaST işte ozman harbi şok olurum yarın adet olmazsam salı gidicem kan vericem 1 gün yanılma payı koyayım dedim gideyim 👍