Sibelsibos Kızlar eczaneye girdim sadece ellerinde artı med var valla keyfine yatim bu sefer ilk 3 dakkada bu 🤣🤣
Pamuk Sibelsibos Sibelll bende önce ovulasyon testiyle sonra artimedle öğrenmiştim.Hayirli olsun canom💜
MelodyFairy Sibelsibos önceden hep bu markayla yapıyordum hiç yalancı pozitif görmedim kuzum belli olmaz kan ver 🥹
Sibelsibos Aasli-342874 kuzum yalancı pozitif bu artı med bende hep böyle veriyor ama durum negatif 🤣🤣
Hopeful_mother Olumsuz bir duruma karşı kendini ümitlendirmemeni sevdim ama nasıl bu kadar eminsin, belki bu sefer gerçekten pozitiftir 😍😍
Sibelsibos Hopeful_mother ya aynı gün 3 test yaptım bunla hepsinde de silik çizgi sonra kan da 0.2 çıktı onun için belki bitanem hani yalancı çoban misali bu testler benim için 😀🤗🤗
Sibelsibos Pamuk yaaaa valla ben jest yapıyor bak 1 tane daha var sabah erken yapicam bakalım o ne çıkıcak 🤣🤗
Sibelsibos Pamuk vallahi mi kız bende niye böyle valal ben bı asıl idaririme baktirayim bir şeyim fazla ama HCG bin fazla olduğunu düşünmüyorum yarabbim nezaman yapsam bende böyle çıkıyor ya kanda 0.2 0.3 çıktı 20 gün önce 🤷🤷
Sibelsibos MelodyFairy ooo kuzum ben çok gördüm keşke eskileri atmasaydimda gosterseydim sana sabah butane daha yapalım gorucez ne çıkıcak 🤗
1melekannesi3858 Sivas var bence sende bu sefer hamilelik diğer attıklarında silik çizgi bu kadar net değildi bunda baya baya var yani
Sibelsibos CeydaST vericem bebeğim adet yarın olmam lazım olmazsam gidicem zaten oylesine yaptım ya biliyordum böyle çıkıcak bana jest yapıyorlar hep böyle çift çizgi veriyorlar sağolsun🤣🤣🤣
IKRAM_01 Sibelsibos Vallahi görünüyor kuzum bir daha yap nolur kan ver görünüyor kuzum hadi inşallah hadi insallahhhhhhh
Sibelsibos IKRAM_01 askimmmm yarın adet günüm olmazsam salı gidicem kan vericem ama bu hep böyle çıkıyor bende ya hepte gidince negatif kanda alıştım artk🤣🤣
MelodyFairy Sibelsibos kız bakarsın hep pozitif veriyo diye gerçekten pozitif olursa ne süper olur he🤲🤲 Allahım çok amin ya adet olma yarın hemen kan ver bebis gelsin