Sibelsibos Hayalim1_ biliyorum bebeğim beni bu artı med kackere kandırdı ama üsteki yaptığımda hep negatif veriyordu usttekinin yanılması varmıydı onu bilmiyorum
Sibelsibos 1melekannesi3858 valla ben inanmıyorum birtane daha var bakalım sabah yapayım o nasıl çıkıcak 😘😘
Sibelsibos Hayalim1_ kuzum yarın adet bir gün bekleme payı verecem adet olmazsa salı ilk iş kan vermek olcak 😘👍
Hayalim1_ Sibelsibos işte bende pozitif dedim aldandım nasıl sevınmıstım 8 gün bide gecıkmem vardı kesin hamileyım dıyordum bu kadar gecıkme olmazdı çünkü ama heves kursağımda kaldı
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Sibelsibos hayırlısıyla pozitifi görsen de forumca rahat bir nefes alsak kızzzz 😃😃
Sibelsibos cahilelafanlatamazsinyorulmaa bana diyene bak sen farklısın sanki dinime küfur eden müslüman olsa bari aşk olsun 😞🤣😘😘😘
Sibelsibos 1melekannesi3858 valla koyu kırmızı cikmadikca inanmam artk kuzum güzel kalbine güzel temennine çok tşk ederim 🥰🥰🙏🙏😘😘
Sibelsibos Hayalim1_ arti Med çok yanlış veriyor ama usttekinin bende hiç yalancı pozitif vermedi valla onada inancım kalmadı bugün de ondan aramıştım yoktu 🤣
Sibelsibos cahilelafanlatamazsinyorulmaa he. Petrol ofisim benim 🤣🤣 bu artı med bana özel yapıyor bunlari psikolojim bozulsun diye hep pozitif çıkması için ayarlandıki arada sevineyim 🤣kız yarın adet günüm 1 gün daha bekliycem salı kan sirasindayim bitanem benimm😘😘😘😘😘
Sibelsibos Sibel_gedik ağzını yirim yir🥰🥰🥰😘😘😘 ama bu artı med bende hep yanlış pozitif verir sabahta yapayım aynı çıkarsa ha bide kırmızı ciakrsa okey zaten yarın adet günum olmazsam salı hastanede kan sirasindayim mutlaka 😘😘🤣
1melekannesi3858 Sibelsibos inşallah çıkar bebeğim ama bende silik çizgi ile öğrendim.hatta hala duruyo testim