Sibelsibos OnlyBaby kız saklayıp napicam delim benim 😀😀😍😍 direk post açarım hemen hiç saniye şaşmam 😘😘😘
Sibelsibos kalorisizpatates birhafta önce 1 damla benimde peçete ye öyle geldi sonra yok bana arkadaşlar bence yerleşme dediler bugün adet günüm hala olmadim canım inşallah senin de öyledir 🤲🤲adete nekadar var senin
kalorisizpatates Sibelsibos inşallah yavrum ya 2 gün var 14 Haziran ama galiba adet olcam çok mu stres yaptım bu ay acaba karnımda gaz hissediyorum adet zamanı oluyor belki de ondandır
Sibelsibos Mzzz bugün yaptığımda ise dünkunden dahada silikti kuzum ama tek güvencem bugün adet günümdü olmadım daha 😀
Sibelsibos Mzzz tabiki öyle ama bu aya bir çok bayanın mevsim etkiledi adetlerini ya erken ya geç yaşadılar ben de bu mevsimsel olayın etkilediğini düşünüyorum bı önceki adetimide 9 saat yaşadım sadece o yuzden acabami diyorum 🤷🤷🤷
MelodyFairy Sibelsibos zorla kan vermeye götürsünler bizi elimizden tutup ya ☺️😂biz korkuyoruz negatifle yüz yüze gelmekten
Sibelsibos MelodyFairy bak olur valla başka türlü harbiden ayağım gitmiyor canım ya dediğin gibi korkudan 😢
Sibelsibos MelodyFairy bendede hiç bir şey yok biraz gaz var sanki adet oldummu diye koca peceteyi bitirdim 🤣🤣🤣tuvalete leptopu alayım bı film açayım bekleyeyim en iyisi orda 🤣🤣🤣
MelodyFairy Sibelsibos ya of ne olcak bu stres 🥹28 günde olcaksa bu ay da yarın olmam lazım ama uzacayaksa henüz var olmasına
Sibelsibos MelodyFairy valla kuzum bu 2 aydır mevsimsel olarak çok erken görende oldu geç görende benim de olmam gerekiyordu bir şey yok ama işte gecikirmi mevsimsel bilemedim bide şimdi o şüphe oldu yarın test alıp bı deniycem çıkmaz ama yumurtlama 15 gün olmuş oluyor inşallah ciakr bı deneyeyim
MelodyFairy Sibelsibos kız yarın erkenden gidip al ve yap en azından negatif çıkarsa kan vermeye gitme boşuna bide daha çok stres yapıp geciktirme iyice