Sibelsibos IKRAM_01 normalde 1 gün önce az bı leke gelir gece veya sabah olurudum bu kez olmadı 1 gün daha bekleyim bakalım ne olcak
IKRAM_01 Sibelsibos O zaman yarın kaset testlede bir dene istersen yaaa olmadıysa vallahi vardır birşeyler inanıyorum buna ❤️🤲🏻
Papatyamoms Sibelsibos bellı olmaz ama çokça yalqncı pozitif gösterdiği gibi , bu şekilde hamıle olduğunu öğrenenlerde var bu testle 🥰 umarım hamılesındir 💓
Sibelsibos myangelson sana bir şey sorcam kuzum yumurtlama gününde mi sayıyoruz catladiktanmi test için 14 gün diyorlar ya
myangelson Sibelsibos bence catladiktan sonra çünkü yumurta catladiktan sonra döllenme oluyor anca. Mesela çatlatma iğnesi vurulduktan sonra iğne vurulduğu gün değil ertesi günü saydiriyorlar doktorlar genellikle canım
Sibelsibos myangelson ozman benim bugün 14 günüm olmuş 14 gün sonra test yapmak gerekiyor dimi kendime bı şans verip yarın bir test alayım ozman yok sa bekleyimmi ne dersin
myangelson Sibelsibos ben iğne yaptırdıktan sonra 14. Gün test yapmıştım silik çizgiyle öğrenmiştim sende yap bakalım yarın salı veya Çarşamba kan verirsin
Sibelsibos IKRAM_01 yarın bı alayım evt kuzum bakalım ne çıkıcak yumurtlamadan sonra 14 cu gunum bugün olmuş ama biri 17 gün sonra çıkmış anca bakalım şans🤗🤗😘😘😘
Sibelsibos IKRAM_01 hahhaha ilk şikayetim sana olcak ozman aşkım kuzum bı bak ben çok kötüyüm diye başına ekşirim ozman kabülmü 😘😘😘😘😘😀
Sibelsibos myangelson aynen tmm canim çok tşkler sen buraya girdigimin4 veya 5 günun den itibaren yardım ettin yorumlarını eksik etmedin bence bende hakkın var hakkını helal et lütfen 🙏🙏🙏🙏🙏🥰🥰🥰🥰
myangelson Sibelsibos rica ederim canım ne demek ya her zaman hep yardımcı olmak isterim herkese 🤍🤍 helal olsun tabiki canım ne demek sende hakkını helal et🤍🤍🤍 rabbim güzel haberler almayı nasip etsin 😊😊🌷🌷
kalorisizpatates Sibelsibos sibos reglime 3 gün var bugün peçeteye hafif pembe bi akıntı geldi acaba stresten erken regl mi olacağım yoksa yerleşme midir ki
Sibelsibos kalorisizpatates birhafta önce 1 damla benimde peçete ye öyle geldi sonra yok bana arkadaşlar bence yerleşme dediler bugün adet günüm hala olmadim canım inşallah senin de öyledir 🤲🤲adete nekadar var senin