MelodyFairy Sibelsibos kız yarın erkenden gidip al ve yap en azından negatif çıkarsa kan vermeye gitme boşuna bide daha çok stres yapıp geciktirme iyice
Sibelsibos MelodyFairy ama geç döllenme olursa bide benim hormonum idrare geç düşüyor daha önce doktorlarda bu konuda beni uyarmıştı olmazsam az daha bekleyip kan vermek zorundayım bide adet olunca 1 ci gün arayıp hsg randevusu olusturmami istedi doktor zaten
kalorisizpatates Sibelsibos inşallah yavrum ya 2 gün var 14 Haziran ama galiba adet olcam çok mu stres yaptım bu ay acaba karnımda gaz hissediyorum adet zamanı oluyor belki de ondandır
Sibelsibos kalorisizpatates valla benim olmam gerekiyordu bende olmadım değişik bir şey de hissetmiyorum o adet olucam korkusunu emin ol herkez yaşıyor normal öyle hissetmen hamileler bile ögrenmeden aynı hissi yaşamış 😀
kalorisizpatates Sibelsibos dört gözle seni bekliyoruz seferber olduk ben biraz daha denesem de olur önemi değil ama enişte beyin sevinç gözyaşlarını bekliyoruz senin müjdeli haberle🥰🫶🏻🥹
momsbaby22 Sibelsibos kalbinde duasına evlat olan herkese Rabbim o mutluluğu yaşatsın inşallahh hepimize💘💘
Sibelsibos cahilelafanlatamazsinyorulmaa ay aşkım görmedim bzaeb bildirim yazmiyor çok özur dilerim valla bak kusura bakma yoksa olurmu ben cevap vermeden asla kimseyi geçmem kuzum çok özur valla görmedim 🙏🙏🙏😘😘😘
Sibelsibos cahilelafanlatamazsinyorulmaa şimdi yaptım kuzum bı artı med vardı bide gittim frelly diye bı marka buldum 1 2 saat sonrada onu yapicam çekip aticam buraya 😀😘😘
nesli5154 Sibelsibos Bu sefer oldu sanırım canım merakla bekliyorum senden gelecek haberi umut olacak banada
Sibelsibos nesli5154 kuzum yaptın incecik yine yapaikinci çizgi beliriyor bir tane daha var onu da şöyle 1 2 saat sonra yapicam çekip aticam buraya 😀😘😘
1prens-annesii Sibelsibos ben iki hamileliğimide nu testlerle öğrendim ilk hamileliğim de silikti ve adetim dah geçmemişti 2. Sinde daha netti 3 4 gün geçikmişti adetim 🙂
Sibelsibos 1prens-annesii benimkiler net çıkmıyor şimdi yaptım mesela 5 dakka geçmeden çıkıyor ama incecik birtane daha var az zaman geçsin onuda yapicam çekip aticam buraya😀🥰😘😘
Sibelsibos 1prens-annesii benim bugün adetimin 2 günu olması gerekiyor normlade ama olmadım bekliyorum bakalım 🤗🤷
nesli5154 Sibelsibos Ay inşallah vardır bende heyecan yaptım çabuk yap at hemen umut olacaksın bize inan ki canım
Sibelsibos cahilelafanlatamazsinyorulmaa ince silik yine az kurusun fazla damlatmisim kuruyanadi elimden kaçtı 😀😀 sonrada obürünü yapicam ondada silik milik çıkarsa yarın kan vermeye gidicem
NisaSevgili Sibelsibos dünden beri okuyorum postlarını da bence bugün git kan ver çünkü ben de bu testle silik çzgiyle öğrendim adetimin gecikmesinin 2. Ya da 3. Günüydü. İnşallah hamilesindir kuzucum
CeydaST Sibelsibos ben de artı med ile öğrenmiştim bu arada gebeliği kuzum sen de gebesin bence öyle geçiyor içimden kaçtır pozitif görüyorsun 1 günde kızarmaz 2. Çizgi 😍
Sibelsibos CeydaST aşkım bide hep aynı siliklikte bugün adetimin ikinci günü daha belirgin olmasını bekledim açıkçası ondan guvenmedim