Smeyye_9195 Ben 100 gr içtim 186 geldi tamamen kedti doktor tatliyi 10 gündür elim ayağım titriyor ..cok mu yüksek sizce
Mediha99 PSerenity inanın çok dikkat ediyorum özellikle kahvaltıdan sonra ölçüm yapıyorum en yüksekleri o çıkıyor sanırım hiçbirşey yemesem de böyle çünkü ben anlamıyorum
PSerenity Mediha99 hiç bişey yememek de yükseltiyo uzun süre aç kalmayın ve kahvaltıdan sonra en az 15 dk hareket edin yükselmez fazla
Sm135 K11 hayır :) internette okuduğuma ve arkadaşımda sürekli yapıyor doktoru şeker yüklemesi önermediği için devamlı şekerini ölçüyor onunla söylemesiyle, yemekten 1 saat sonda ölçmek gerekiyormuş. Yanlış mı🫠
K11 Sm135 Sm135 Merhaba tekrardan benim gebelik şekerim var diyabet hemşiresi ve doktorum ilk lomayı aldığın saatten 1 saat sonra ölçüm yap dedi.😊 Diğer arkadaşlar sizler nasıl yapıyorsunuz bilgi verirmisiniz 🎈
SSumm Busraakay_26 bende bu aralar çok kaçamak yapıyorum ona rağmen 140 i geçmiyor çok şükür. Ama yedikten sonra hep pişmanlık acaba bebeğime zarar verir miyim diye. Bu hafta dahiliyeye gittim çok iyi değerlerin sürekli gelmene gerek yok kontrole dedi
Busraakay_26 Ezgiaek hayır bir alakası yok ama bazı doktorlar eğer sende hızla kilo almaya başladıysan şüpheleniyor
femme Vaveylaanur tabi. Ediyorum yoksa insülin tek başına ise yaramıyor artık alıştım bende babama kendim vururdum başıma geldi yapıyorum
Prenses_annesi3 femme geçmiş olsun canım belirtileri merak ettim doktorum bana iki hafta önce yapalım dedi daha yapmadım bebeğin suyu biraz fazlaymış ne gibi belirtiler oliyor sende yükselince
Rabia234 Busraakay_26 bendede çıktı 2 haftadır dikkat ediyordum 2 gün önce kan testi verdim normal çıktı bol bol su için hareket edin kızlar
baybarsmom Gebelik şekeri çok şekerli şeyler tüketirsek mi çıkar ben henüz baktırmadım ne yapacağımı da bilmiyorum önerende var önermeyende var teyzem 130 kiloydu hamileyken baya kiloluydu ona gerek yok demişti doktoru onunda boğazının maşallahı var
Busraakay_26 baybarsmom yabi ben yükleme yapmadan öncede tatlıya düşkündüm hamurişi ve tatlılar etkiliyor malesef Çok fazla yaptır ya da yaptırma diyen kesim var doktoruna güven ve o ne derse onu yap bence ya da illa yapmak istemiyorsan bir hafta evde kendini takip et Sonrasında Allah korusun çocuk da şeker sarılık riski vb sorunlar oluşabiliyor
burcudemirr baybarsmom ay bende çok kararsizim ya 25 haftadayız daha 2kg falan anca aldım ama bu seker neye göre çıkıyor anlamıyorum geçenlerde annemelrde çok açtım yemek yedim yoğurt falan sanırım ağrılık yaptı gözlerimden yaşlar geldi ağırlık çöktü annem zorla şekerimi ölçtü 190 çıktı şok oldum hemen yemekten birkaç dk sonraydı o yüzden korkuyorum açıkçası tatlı falanda yemiyorum hiç hakiminin basından beri ıstahim pek yok o yüzden kilo alamadım pek ama bebeğim çok şükür iyi ama emin değilim yaptırmakta en iyisi bir süre kendim takip yapayım evde ona göre doktora da soyliyim yapalım derse yapıcaz artık bilmiyorum
Sm135 Busraakay_26 benim 173 çıkınca dedim 1 hafta bi kontrol edeyim şekerimi sonra gideyim i. Diyete uyabiliyor musunuz katı bir diyet mi:)
Vaveylaanur Busraakay_26 evet stres uykusuzluk bunlards etkiliyo ve geceleri adam akıllı uyuyamam i. Öyle tabi yapacak bişey yok hayırlısı artık
Busraakay_26 Nesli6119 benim bebeğim de bir hafta ilerden gidiyordu korkma diyete devam et tabi ben pek diyete uyamadım sağlıklı şekilde aldım ama siz tedbiri elden bırakmayın
Rabia234 Sm135 asla katı bir diyet değil canım bende uyguluyorum sadece bol su tüket günde 3 3 buçuk litre en az su tüket yürüyüş yap dengeleniyor
Busraakay_26 Sm135 çok katı bir diyet değildi ama miktarlar azdı açıkçası bende çok uyumadım sadece hayatımdan tatlıyı bir biraz azalttım onu da tam çıkartamadım yani