Gizem4134 Ruyagibi1 malesef işlemiyor annem KOAH hastası kendini zor idare ediyor zaten kardeşlerim var inşallah gelebilirlerse onlarda çocukları var bakalım 🤷
Ruyagibi1 Gizem4134 senin adına üzüldüm ben de pek sen den farklı değilim aslında annem sadece 1gün kalıp gider ablalarım var biri çalışıyor biri hem hamile hem bir oğlu var kayınvalideceğim uzakta 1kere bile nasılsın diye aramadı kendi başımızın çaresine bakacaz yapacak bir şey yok 😮💨😮💨
Yldzhra 36+4 bende az sancı çıktı bebeğim de kanalda yerleşmiş yürürken korkuyorum doğacak diye 2. Sezeryanım olacak normal olmadan bu günleri geçirebilseydik iyiydi 22 Haziran sezeryan tarihim
Ruyagibi1 Yldzhra açılman var mı peki yatmak senin için en iyisi senin durumun da olsam wc bile gitmekten korkardım,🥺
Yldzhra Ruyagibi1 alttan muayne olmadım bilmiyorum varmı yokmu evde yim zaten iş yapmıyorum sadece yemek yaptım. Bugün
Pinkflowers0 37+5 im bende. 35. Haftaya kadar başı dönük olan bebeğim 36 da dönmeye karar vermiş bekliyorum inşallah aşağı dönecek tekrar 🫠
Yaglioglu Ben de Cumartesi bugün itibariyle 37+1 im Doktor muayenesi vardı bebek 3300 g suyu iyi sancı yok hareketleri güzel Doktor 19-20 Haziran gibi gelir dedi:) Alttan hiç muayene olmadım,,,
cauuv1 _Ceyda_ aa sizin 19 haziran degil miydi 38+2 deydi hatta sezeryanınız benim posta öyle demistiniz
Eliyy Ruyagibi1 36+4 üm belimde igne batar gibi agrılar var vajinamda hareketlenme var sanki aşagımdada biraz agrı var ne yapacagım bilmiyorum kendini doguma hazırlıyo vücut galiba
Ruyagibi1 Eliyy pazar gününden beri ağrılarla boğuşuyorum dediğin şeylerin çoğunu yaşadım acile gittim güven vermeyen sancı diye doğumhaneye aldılar sancılarım geçince kendi isteğimle çıktım dün yine daha kötü bir halde gittim 2 cm açıklık vardı ama bebekte bir sorun olmadığı için geri taburcu oldum 4 litre serum verildi.
Hamdiyevural Ruyagibi1 37+1 olduk 17 hazirandan sonra doğsun diye dua ediyorum gecelwwri wcye gitmekten sicaklardan deliriicem resmen uyku muyku yok arada batmalar var bebeğin hareketleri artık canımı yakıyor
Ruyagibi1 Hamdiyevural valla sıcak işini çözdüm ben 2günde bir güneşli hava var kurak olması gereken zaman da yağmur yağıyor percereyi açtım mı ohh mis gibi 🤣🤣
Ruyagibi1 Eliyy gitmen daha hayırlı aslında doktorlar kasılmalardan bebek etkilenmesin diye kontrol amaçlı yatış yaptılar beni doğumhaneye atmasalar daha iyiydi yanımda 3 doğum oldu 🤣🤣🤣