Ruyagibi1 Eliyy gitmen daha hayırlı aslında doktorlar kasılmalardan bebek etkilenmesin diye kontrol amaçlı yatış yaptılar beni doğumhaneye atmasalar daha iyiydi yanımda 3 doğum oldu 🤣🤣🤣
Ruyagibi1 Eliyy ebe de şaşkındı etkilenmeme 2 sini suyunu patlattıktan sonra başka bir odaya aldılar fakat 1 tanesi suyu gelme şikayeti ile 3 cm açıklıkla gelmişti 2-3 saat içinde açılması baya çoğaldı kız baya bitkin düştü onu orda doğurtmak durumun da kaldılar
Ehfjfjcjf Kızlar bende 36+4 günlük hamileyim.cok afedersiniz internetten anladığım kadarıyla vajinal varış olmuşum doktor kontrolüm salı günü ve bu ağrı acı yapıyor başına geken varmı nasıl geçiyor
Ruyagibi1 Dilaraanl zaman çok çabuk geçiyor 23 haziran diyince 38+6 şaşırdım kızın mı olacak oğlunmu??
Ruyagibi1 Dilaraanl hamile olduğumu öğrendiğim zaman dün gibi sanki ozaman nasıl geçer dokuz ay derken şimdi doğuma günler sayıyoruz buna şaşırdım 🤣🤣🥰
Dilaraanl Ruyagibi1 hııı😂 valla doğru diyosun balımmm benim de aynı öyle nasıl geçti anlayamadım hiç 😍 senin ne zaman doğumm normal mi olcakkk
Ruyagibi1 Dilaraanl benim ki normal olacak pazar 1 cm açıklığım vardı dün de 2 cm olmuş yavaş yavaş vucut hazırlanıyor ama belli değil işte pazartesi yeniden doktora gideceğim kontrole ama net bir tarih verilmiyor 🥰🥰
Dilaraanl Ruyagibi1 ayyy hadi inşallahhh Allahım bit avazda kurtarsın sağlıkla al kucağına minnoşu annesiiiii😍😍🫶🫶🫶
Ruyagibi1 Dilaraanl yaa hadi inşallah hepimize 🥰🥰🥰 sağlıkla alalım bebeişlerimizi öpüp koklamak istiyorum bir an önce 🥰🥰
Ruyagibi1 Ehfjfjcjf valla bu konuda bir bilgim yok fakat doktoruna mutlaka söyle normal doğum yapmak istiyorsan sorun olabilir senin için 🥺🥺