Nesnes28 Ruyagibi1 bizde 36+3 çarsamba günü tahlillerim yapılacak anestezi doktoru ile görüşüp birkaç gün sonra dogum gerçekleşecek inşallah 🥰
Gizem4134 Ruyagibi1 37+4 deyiz bizde doğumla ilgili bir tedirginliğim yok çok şükür uzun zamandır bu anı bekliyorum belki ondan bilmiyorum sonrası için benim tedirginliğim yetersiz kalmaktan korkuyorum sadece 🥺
Sedavedoga Ruyagibi1 37+3 olduk bizde pek bi şikayetim yok çok şükür bir an önce doğurmak istiyorum aşırı ateş basıyor ve acayip derecede su içiyorum duramıyorum sonra da akşama davul oluyorum 😂
Eliyy Ruyagibi1 36+4 üm belimde igne batar gibi agrılar var vajinamda hareketlenme var sanki aşagımdada biraz agrı var ne yapacagım bilmiyorum kendini doguma hazırlıyo vücut galiba
Gizem4134 Ruyagibi1 ilk gebeliğim ailemden uzağım eşim tır şoförü eşimin ailesiyle zaten görüşmüyorum tek başıma biseyi yanlış yapmaktan korkuyorum aslında
Badem_gozlum_ Heyecan var bide temizlik isim var haftaya halledince rahatlicam inşallah 🙏 sonra istedigi zaman gelsin
cauuv1 37+6 da pek şikayetim yok şükür ama sıcaklara dayanamıyorum bunaldım dogsun diye dua ediyorum sezeryana 9 günüm var zaman geçmiyor her an dogsun istiyorum
Cicek_1 37+3 üm 👋 dünden beri aralıksız krampım var gelip giden ağrım var yuruyemiyorum yatamıyorum ne zaman gelecek bekliyorum 🤷🧿🧿
cauuv1 _Ceyda_ aa sizin 19 haziran degil miydi 38+2 deydi hatta sezeryanınız benim posta öyle demistiniz
Ipek_2017 _Ceyda_ 37+1 iz bizde 16 hazirana gün verdi. Ama bizim suyumuz da azalmış nst sancı çıkıyor bebek aşağıda . Pazartesi tekrar bakıcak inşallah bekler cuma gününe 🙏🏻
Ruyagibi1 Normal doğum olup ne zaman gelecek heyecanı var bir yandan bir yandan da sezeryana girip gün saymanın heyecanı insanın içi kıpır kıpır 🥰🥰
Lajanam 37+0 salı günü sezaryan günü alacağım, çok garip duygular içerisindeyim. Ufak Bi bebek videosu izleyim ağlıyorum..
Ruyagibi1 Lajanam yaa ben de normalde çok sert yapılı bir insanım fakat hormonlar tavan en ufak şeye bende ağlıyorum. Normal doğum benim ki sezeryan günü alsam ona da ağlarım herhalde ama sevinçten 🥰🥰
Ruyagibi1 Gizem4134 durumun biraz kötüymüş annen gelmeyecekmi doğuma ya da hastanede felan refakat edecek biri sana yanında kalacak biri felan doğum izni tır şöforlerine işlemiyor herhalde 😮💨😮💨
Gizem4134 Ruyagibi1 malesef işlemiyor annem KOAH hastası kendini zor idare ediyor zaten kardeşlerim var inşallah gelebilirlerse onlarda çocukları var bakalım 🤷
Ruyagibi1 Nesnes28 Umay karya 🥰🥰 Babasıyla ilk öğrendiğimiz de bir anlaşma yaptık kız olursa ismini o erkek olursa ismini ben koyacaktım kız olduğunu öğrendik onun eskiden beri hali imiş umay ismi o onu istedi ben de oyun bozanlık edip karya ismi de olsun yanına dedim kırmadı 🥰🥰