Mlke987 Gozdenur1334 40 bin nedir ya bizde Mersin’den diyarbakıra gidecez henüz fiyat almadık ama suan şoktayım nasıl geçinecez bilmiyorum
Gozdenur1334 Mlke987 kiraları gördüm halen kendime gelemedim siz il de mi kalmak istiyorsunuz ilçe mi ? Nasıl tercih yaptınız
Mlke987 Gozdenur1334 il merkezi istiyoruz bebekten dolayı biz ama evet kira fiyatlarına bende baktım çok fazla siz ne düşünüyorsunuz
Gozdenur1334 Mlke987 çok fazla kiralar aslında il merkezinde olsam işime devam edebileceğim lakin kiralar yüzünden çok kararsız kaldım bilemiyorum. Merkez olsa çok daha iyi kiralar yüksek olmasa
Secretmg Net fiyat yok birde ilçe belirlenmediği için bekliyoruz , Batmandan Rizeye 17 18 ortalama başka yerde 20 ye de var tabii asansörlü olup olmaması da etkiliyor vs
Mlke987 Gozdenur1334 ne iş yapıyorsunuz ? Kiralar gerçekten çok yüksek ve merkezde iş yoğunluğu da çokmuş ilçe de daha rahatmış eşlerimiz için yani ama ben de hastane koşullarını düşününce merkez mantıklı geliyor
Gozdenur1334 Mlke987 bankacıyım ordaki şubede işim hazır fakat yine de o kirayı vermek zoruma gidiyor. Oturup kpss çalışayım diyorum. Evet ilçe daha rahatmış insanın bilmediği yere gitmesi kadar zor birşey yok
Smyye0303 Canan_bgrck afyonluyuz biz oyuzden Akşehir Ilgın Kadınhanı Beyşehir Seydişehir yazdık😂kız Karatay pahalı merkez oluyo ev kiraları falan 🤣Akşehir çıkarsa iyi olur bizimde
Canan_bgrck Smyye0303 eşimde kırıkalleli kuluyu falan ondan yazdı 🤪 bakalım artık dış karakol falan çıkmasın da aman
Gozdenur1334 Mlke987 benimde yok burda alışmıştım ne güzel insanlar tanımıştım. Sen de benim gibi zorlanıyor musun
Hilalmvc Melikeadiguzel1 bizimki bölge jandarma çıktı canım yani ilçelere dağıtım olmayacak. Ama batı maaşı alacak eşim isyyaaann😁😁
Smyye0303 Canan_bgrck hii anladım iyi yapmışsınız hakkımızda hayırlısı olsun canım kuluyu falan yazmadık mahrum ilçeleri küçük yerleri çok ya 5-6 ilçe yazdık başta cezaevleri var işte Akşehir falan öyle 😂
Mlke987 Gozdenur1334 evet ben doğduğum şehirden gidiyorum başka bir şehre ailem arkadaşlarım işim herşeyim burda kalacak birde doğuma denk gelmesi beni ekstra strese sokuyor 😏
Gozdenur1334 Mlke987 senin için çok daha zor Allah yardımcın olsun bir şeye ihtiyacın olursa ulaş orda çekinme