Gozdenur1334 Mlke987 senin için çok daha zor Allah yardımcın olsun bir şeye ihtiyacın olursa ulaş orda çekinme
Mlke987 Gozdenur1334 amin inşallah 🙏🏻 bu süreçte birbirimize yardımcı oluruz oraya gittiğimizde de inşallah
Beyabann38 Mlke987 cok fazla biz ilcedeyiz de artmış baya demekki kışın öyle degildi baya arttirmişlar
anneoluyoruuumm16 Ahsenn031013 valla ordudan k.marasa yükleme götürme taşıma ücreti 30 bin istemişler. İnsaf kalmamış kimsede
Sedefibrahim anneoluyoruuumm16 insafla alakası yok ben nakliye lojistik işi içindeyim herşeyin arttığı gibi yakıtlar da artıyo inanın bir taşımadan sonra cebe kalan 5 bin geçmiyor indirmesi yüklemesi dahil tabi kötüye kullananlar da var onlar ayrı ama fiyatlar genel olarak normal bu devire göre
Mlke987 Beyabann38 evet ya diğer illere bakıyorum Mardin Batman sıfır binalar o fiyat şaka gibi Diyarbakır çok pahalı. Siz hangi ilçesindesiniz
anneoluyoruuumm16 Beyabann38 inanın o kadar bilmiyorum abim askeri personel sadece bu kadarını söyledi 😄
Beyabann38 Mlke987 gelince görürsünüz ama cok guzel bir sehir hic dogu demezsiniz her turlu imkanlar var. Ama tabi şu deprem uşi biraz daha arttırdı kiraları normalde o kadar degildi. Biz kocaköy ilçesindeyiz
Beyabann38 anneoluyoruuumm16 hayırlısı olsun bakalım nizde daha önce maraşta görev yapmiştıkta ondan merak ettim neresi diye :)
Hilalmvc Melikeadiguzel1 bizimki bölge jandarma çıktı canım yani ilçelere dağıtım olmayacak. Ama batı maaşı alacak eşim isyyaaann😁😁
Mlke987 Beyabann38 evet doğunun en güzel şehri diyorlar ama işte hayat çok pahalı sizin ilçeniz merkeze yakın mı
Mavi05 Şuan doğru düzgün kiraya vermiyor emlakçılar tayin dönemi açılsın diye bekliyorlar zam gelecekmiş yine ve o kadar abartı fiyatlar ki yazık haram o paralar,
Smyye0303 Canan_bgrck hii anladım iyi yapmışsınız hakkımızda hayırlısı olsun canım kuluyu falan yazmadık mahrum ilçeleri küçük yerleri çok ya 5-6 ilçe yazdık başta cezaevleri var işte Akşehir falan öyle 😂
Gozdenur1334 Beyabann38 eşyalarımı sattım sizdiniz değil mi eşyalı evde oturan? Beyaz eşya duruyor tabi onları asla vermem mobilyamı verdim zaten memnun değildim :)
myangelson Gozdenur1334 Mlke987 Diyarbakır’ın merkezi olarak nerelere bakıyorsunuz kiralara? Ben Kayapınar tarafındayım tam merkez değil ama merkez diye geçiyor eşimin işi ilçe olmadığı için 😅 burada yeni binalarda kiralar 6-7 bin di en son arkadaşımız geçen ay ev tuttu. Ama burada depremden dolayı ve tayin zamanlari çok aşırı bir kira artışı oluyor maalesef
Beyabann38 Gozdenur1334 yok canım ben kendi eşyam ile geldim taşınmıştım yani ama ilcelerde var esyalı evler. Umarım güzel ilcelere dusersiniz bizim ilce hic guzel degil Ne bi aktivite yapabiliyosun ne rahat cikip dolasa bilicen yer var hic yer yok yani. Merkeze gidersek rahatız işte :) ergani silvan bismil buralar gelirse cok iyi