Ahsenn031013 Canan_bgrck onu hiç deme deme😂😂😂😂 doğum taşınma toplanma yerleşme bide bende 2 çocuk olacak Allaaaah
Canan_bgrck TTtutku vay be 😅 denk geliş böyle olsa gerek ınsallah ıkımızde gideceğmz yerlerden memnun kalırız hakkımız da hayırlısı olsun küçük bir şehir Elazığ ama yaşamak için güzel bence 🥰
Gozdenur1334 Beyabann38 henüz açıklanmadı canım il mi ilçe mi diye ama biz merkez diye konustuk bu fiyatlar en düşük 30
Beyabann38 Gozdenur1334 hayırlısı olsun inş. Biz 2 yıl oldu diyarbakırdayız ama ilcede :) merkezde degil guzel bir ilcesine dusersiniz ins yada merkezde kalirsiniz 😀
Mlke987 Gozdenur1334 40 bin nedir ya bizde Mersin’den diyarbakıra gidecez henüz fiyat almadık ama suan şoktayım nasıl geçinecez bilmiyorum
Gozdenur1334 Beyabann38 inşallah ilçeye düşeriz merkezde çok pahalı evler siz neresindesiniz hangi ilçe ?
Beyabann38 Gozdenur1334 biz kocaköy deyiz :) öyle deme imkansızlıkta kötü oluyo ben merkezde olmayı tercih ederdim en azından cocugumla guzel vakit gecirebilmek adına umarım ilçeyede düşseniz guzel bi ilcede olursunuz
Canan_bgrck TTtutku evet ev yok 🥲 bizim çıkacağımız ev toki onuda çıkmadan kapya gelen bır sürü kişi oldu adam abime verecem dedi ne olur bilmiyorum artık ev problemi baya büyük 😕
Gozdenur1334 Beyabann38 eşyalarımı sattım sizdiniz değil mi eşyalı evde oturan? Beyaz eşya duruyor tabi onları asla vermem mobilyamı verdim zaten memnun değildim :)