__Aysenurrr__ NaimeYilmaz Birce Belinay Almila Asya aymira ayperi ömür tanem sare Ahlas ege Fırat yağız egemen Göktürk GÖKTUĞ
goncaphlivan bizimki erkek Baran ve Bora isimleri hoşumuza gidiyor şimdilik ama henüz tamamen içimize sinen bi isim bulamadık çok zormuş isme karar vermek 😮💨 hem anlamı güzel olsun hem de çok yaygın bi isim olmasın istiyorum
Sevgi1985 NaimeYilmaz erkek Alptuğ göktuğ alparslan alperen benim efekan göktuğ oğlum var Allah izin ederse buda erkek Alptuğ koyacagım
Eslemim34 -Eda- Anlamını araştır canım esila isminin anlamı çok güzel. Cennet kağıdında bekleyen melek be peygamberin hanımın ismi. Eğer kızım olursa elisa koycam bende☺️
Tunc-armagan NaimeYilmaz 2 yaşında oğlum var Tuğkan adı. Allah nasip ederse eylülde kızım olcak adini Lidya koycaz 😍
Aslan_84 evrmmrv Alara kızımın ismi 🥰 çok K güzel bir isim. Şimdi ikinci kıza hamileyim Allah’ın izniyle ama isim yok hala 🤭 32+2
ipekbocegim Peri2019 bizim de kız İpek aslında erkeğe Cenk düşündük ama anlamı savaş demek hayatını etkileyebilir diye istemedim 😕
snka2021 NaimeYilmaz annem dün Elyesa dedi erkek ismi peygamber ismiymiş. Bi hoşuma gitti nedense :))