Peri2019 boz-elaa ipek ismini çok seviyorum ve kızım da gerçekten adı gibi her gören söyler meaşaallah 🧚🏼♀️ oğlum için hiç düşünmedim çünkü erkek olursa bn koyucam diyordu babası ve Cenk olsun istedi Benimde hoşuma gitti tamam dedim umarım güzel huylu olur isimlerin karaktere etkisine inanıyorum ama Cenk için bi fikrim yok hiç sizce nasıllar
e_minekyl Yenibirannee benim kızım Alya lina nasip olursa ikinci kızıma asya neva koyucaz fikir olsun size🙂
3_fistikannesi Elifakbulut5 maşallah canım zor olmuyor mu nasıl bakımlarını yapıyorsun bide yaş aralıkları nedir
Bsra-korkmaz alitalia ben Minel ismini beğeniyorum çok kuzum olacak Minel söylemek zor gibi ama anlamı çok güzel
Esmaa___ -Eda- Elisanın anlamı çok güzel cennet kapısında bekleyen melek birde HZ Zekeriya’nın eşinin adı iyi araştır yanlış bilgiler çok var bende elisa ismini çok beğeniyorum ama ağzım asel’e alıştı kararsızım 😁
-Eda- Bir hocaya sordum oda iyi değil dedi bilmiyorm kararszm internette bende cennet kapısında bekleyen melek diye okumuştum ama öyle değil diyorlar
Feriha07 minikinsantanesi Onu da düşündüm aslında sonradan vazgeçtim. O kadar kararsızım ki bugün de Uraz Egeye karar verdim 😂😂
Kirsehirli40 Eğer kızım olursa meva ile hüma düşünüyorum eğer oğlum olursa Muhammed Zeyd düşünüyorum 🥰