Sevgi2605 NaimeYilmaz kız olursa Hanzade Aden 🥰 erkek olursa düşünmedik daha ama Adar, Atlas, Miran, Asil Han, Ali, Han bu isimlerden biri olsun istiyorum
Aybkeyldzz54 Hamd olsun Rabbime bir oğlum adı Bilge kağan Allah nasip ederse bir kızım olucak inşallah gülce ❤️
Eslemim34 -Eda- Anlamını araştır canım esila isminin anlamı çok güzel. Cennet kağıdında bekleyen melek be peygamberin hanımın ismi. Eğer kızım olursa elisa koycam bende☺️
Eslemim34 NaimeYilmaz Akgün Yağız Yamaç Eray Selim Alparslan Defne Eslem Elisa Esila Lina Liya Aylin Ecrin Afra Derin Miray
pnrakbul ZumrasMom_ kesinlikle sizin istediğiniz beğendiğiniz isim önemli bence Ben bu isim olayına herkesin bi şey demesine o kadar sinir oluyorum ki ya o çocuk benim benim bi durun daa
3_fistikannesi Elifakbulut5 maşallah canım zor olmuyor mu nasıl bakımlarını yapıyorsun bide yaş aralıkları nedir
Elifakbulut5 3_fistikannesi ilk oglum 13 yasinda ikinci 12 ikiz kizlarim 3 bucuk yasina giricekler tabi cok yorucu oluyor ikizler beni cok yordu ama dunyanin en guzel duygusu cok sukur simdi gene hamileyim insaAllah tektir diye dua ediyorum😊
Mochi boz-elaa okadar zor ki tam içimize sinen isim bulmak. Eşim Gökçe istiyor ben de sevdiğim bir isim bulamadım leva luna eva şu bu anlamsız geliyor bana. Gökçe tanıdığımız hiç yok ama haliyle duyuyorum burada çok koyulan isimlerden sanırım o yüzden kararsızım eşimin istediği olmazsa öz Türkçe isim olması konusunda kesin şartı var bulamıyorum içime sinen bir isim maalesef
79Zehra ZumrasMom_ kızımın adı Aslı nur.üniversiteye gidiyor şuan.hep ismiyle gurur duyar.modası hiç geçmeyen isimlerden.çalışkan ve örnek bir gençtir