kubradgnn Mavihanem Mavihanem bende 31+1 64 kiloyla başladım şuan aç karnına 72 yok 73 kiloyum boyumda 170 sanırım fazla kilo aldım
Happyymom1 hamilebirisi 31 hafta 15 kg aldım yalniz değilsiniz 😅 55 ile başlamıştım zayıf hamile kaldım
aygunes24 Fatmatopuz iyi bari kaç haftaliksin. Kb iyi bari dedim ama insan kendi gibi.yoldas birini arıyor jxnxn
Z_e_y_a_gul Patiquin ben 20 haftama kadar üç kilo zayıflamistim sonra dan baya aldım iki ay içinde 10 kilo aldım üç kilo verdiğim 7 kilo da fazladan daha çok alırsınız merak etmeyin 😂
Patiquin Z_e_y_a_gul ya yeter ki bulantı kusmalar geçsin gerçekten razıyım kilo almaya. 7 kg vermiştim de 4 kg geri alabildim. Sonradan verilir ya kilo ne sanki hamileyiz sonuçta 😀
Birkucukmucizem Fuhrer ne sen sor ne ben soyliyim 20 kilo aldım elim ayağım şişti yüzüklerim olmuyor sabah kalktığımda ayaklarıma basamiyorum odem topladı hep yürüyen bir penguen gibiyim hahahahah
Fuhrer Birkucukmucizem şuan bu duruma o kadar sevindimki yalnız değilim çok şükür chahajjajajajahahahhaha
Birkucukmucizem Fuhrer bende sevindim şu an tek olmadığım için doğuma ne kadar kaldı senin benim son 25 gün ama erken gelicek gibi hissediyorum
Zlyyh aysecen_06 ben 6. aya kadar ilaç kullandım mide bulantısından ama dediğin gibi değişiyor hamilelikten hamileliğe bile İnşallah çabuk geçer
Echngr Birkucukmucizem hiç özel bişey yapmadım vallahi zaten kiloluyum ben kendim alsaydın su balonu gibi gezerdim bir daha hamile kalırsam zayıf kalmak istiyorum kilo almak hamilelikle beraber irileşmek nasıl bir his merak ediyorum 🙄