nefessmommm Fik sen kocana yedir bol bol kilo alsın yavrum sende ona aynısını söyle yaşattığını yaşasın insan karısına öyle der mi motivasyon sağlar hem çift canlısın sen tadını çıkar boşver
Melekannesi80 Aslında şöyle hamile oldugumu ogrendigimde zayıflama aşamasındayım 89 kilodan 79 düştüm şuan 83 kiloyum doğuma da az kaldı 5 hafta sezeryan olucagi için umarım almam bebisim alsın yeter
Mine3 Ulvis kesinlikle 😂ilk üç ay aşırı bulantı kusma oldu ve 4 kilo verdim şimdi ilk öğrendiğim güne göre 10 kilo aldım
Patiquin Z_e_y_a_gul ya yeter ki bulantı kusmalar geçsin gerçekten razıyım kilo almaya. 7 kg vermiştim de 4 kg geri alabildim. Sonradan verilir ya kilo ne sanki hamileyiz sonuçta 😀
Nymphadora Ben tam 29. Haftadayım 3 kilo aldım henüz ilk hamileliğimde daha çok almıştım. Tabi almamak güzel ama bi sorun mu var acaba diye düşünmeye başladım 25.haftaya kadar aldığım kiloylayım hala daha almadım 4 haftadır
Eda_arslan Mavihanem valla desem yemiyorum yememde iyi ilk 3 buçuk ay yemedim ondan sonra iyi yemeye başladım ama fazla kilo almadım 70 li hamile kalıp 66 düştüm şimdide 71 im
Echngr Birkucukmucizem hiç özel bişey yapmadım vallahi zaten kiloluyum ben kendim alsaydın su balonu gibi gezerdim bir daha hamile kalırsam zayıf kalmak istiyorum kilo almak hamilelikle beraber irileşmek nasıl bir his merak ediyorum 🙄
Birkucukmucizem Echngr 65 kiloyla hamile kalıp 85 olan biri olarak söylüyorum şu an su bolonu yada yürüyen bir penguen gibiyim 🤣🤣 güzel mi bilmem tek düşündüğüm bebisim sağlıklı olsun da zap zayıf sadece karnı olan kişileri görüyorum bende onlara imreniyorum bazen ee insan kendinde olmayanı istermiş
Erva_1 ZeynePerolLl çok anormal seyler yemedim aslında arada tatlı kaçırdım ilk 3 ay 1 er kilo aldım son 2 ayda 2 ser 2 ser aldım ☹️🤣
aysenur30a elifby ay çok şükür bende sadece ben kilo almadım sanıyodum. Benimde 17+5 hiç kilo almadım. İlk zamanlar çok mide bulantısı vardı 2 kilo vermiştim anca onu almışım yani :)