aygunes24 Fatmatopuz iyi bari kaç haftaliksin. Kb iyi bari dedim ama insan kendi gibi.yoldas birini arıyor jxnxn
Fik Na8de9rf- maşallah canım çok iyi valla bende 27+4 üm 11 kilo aldım hayranım kilo alamayanlara 🤭 bebiş nasıl nasıl gidiyor hamilelik
Na8de9rf- Fik şu an sağlıklı bir sıkıntı yok çok şükür 😊 sizinki de iyidir inşallah. 5 kilo bana çok geliyor nedense
Fuhrer Hamileliği boyunca 3-4 kilo alanlar yiyip içmiyormusunuz cildiricammm hicmi iştahınız açık değil ben buzdolabının önünden kalkamıyorum taktik verinn kızlar
Fik Fuhrer 🤣🤣 abi canım sıkıldıkça mutfağa girip birşeyler yapıp yiyorum 😂 yok yani kaçarı yok illa yiyecem 😂 uzak duramıyorum 🤭
Ebru_20 Fuhrer kolayı dolapta yiyecek bir şey olmasa yemiyorsunuz 🤣 şaka yapiyorum alinmayin sakin vücut yapısıyla alakalı oluyor galiba
Birkucukmucizem Fuhrer burda kendimi gördüm sürekli karnım acıkıyor 37 haftamdayim inanılmaz istahlandim
nefessmommm Mavihanem 23+4 6 kilo aldım 7 ye de yol aldık resmen yürüyüşümü de yapıyorum günde bir saat ama ne fayda bazen kafama çok takılıyor sonra aman bebeğim sağlıklı olsun deyip yemeğe devam ediyorum 😂 inşallah doğum sonrası veririz ne diyeyim
Fik nefessmommm ay inşallah bende doğum sonrası veririm diyorum eşim fil gibi oldun diyor bende doğumdan sonra gör fil nasıl taş gibi oluyor diyorum inşallah yutmam lafımı 😂( onuda yerim nxmxmc)
Benzer 9 .3 günlüğüz hep zayıfladım kusmaktan 🤦♀️ Bitmiyor geçmiyor bugünler iştahsızım yiyemiyorum yedim mi midem bulanıyor
Fuhrer Fik vallaha hiç kilo almayanlara şaşırıyorum oysa ben kurbanlık dana gibi geziyorum ortalıkta. 😅
nefessmommm Fik sen kocana yedir bol bol kilo alsın yavrum sende ona aynısını söyle yaşattığını yaşasın insan karısına öyle der mi motivasyon sağlar hem çift canlısın sen tadını çıkar boşver
Birkucukmucizem Fuhrer ne sen sor ne ben soyliyim 20 kilo aldım elim ayağım şişti yüzüklerim olmuyor sabah kalktığımda ayaklarıma basamiyorum odem topladı hep yürüyen bir penguen gibiyim hahahahah
Zehross03 Fik kız ben yiyorum ama geri kusuyorum yinede kg olarak dönüyor anlamadım yemiyolar heralde 🤷♀️