Eebb Fuhrer bence onlar normal besleniyorlar hamur işi tatlı ekmek gibi şeyleri abartmıyorlar bence ondan
Neslihan5521 31+3 teyiz teyzeleri 74 ile hamile kaldım şuan 86 kiloyum veririz doğumdan sonra takmayın takınca daha çok kilo alıyoruz ilk başta çok taktım diye çok hızlı aldım şuan çok yavaş kararında alıyorum kilo 🤩💕🧿
Patiquin Mavihanem 19 Haftalık - 3 kg ile devam ediyoruz daha alamadım Malesef. Keşke yiyebilsemde kilo alsam. 😔
Z_e_y_a_gul Patiquin ben 20 haftama kadar üç kilo zayıflamistim sonra dan baya aldım iki ay içinde 10 kilo aldım üç kilo verdiğim 7 kilo da fazladan daha çok alırsınız merak etmeyin 😂
Zehross03 Mavihanem 23. Haftada 10 kg alan ben giriş yaptım şuanda 1 -2 -3 kg yazanlara hayretle bakıyorum 🙋🏼♀️🙋🏼♀️
Zehross03 Fik kız ben yiyorum ama geri kusuyorum yinede kg olarak dönüyor anlamadım yemiyolar heralde 🤷♀️
Fik Na8de9rf- maşallah canım çok iyi valla bende 27+4 üm 11 kilo aldım hayranım kilo alamayanlara 🤭 bebiş nasıl nasıl gidiyor hamilelik
aygunes24 Mavihanem abi siz şaka mısınız yemiyonuz icmiyonuz mu ya forum hiç kilo almamış ben niye 20yi geçtim ulan