September_ yıl 2008 ben kickboksta milli sporcuyum eşimle aynı kulüpteyiz antrenman bodymdi kilomuz boyumuz aynı olduğu için devamlı ikimiz eşleşip çalışıyorduk maç yapıyorduk çok dövüyordum ozamanlar eniştenizi 😅 neyse sonra bu heryere peşimden gelmeye başladı hangi şehre maça gitsem oraya geliyordu jestler yapıyordu hatta Rusya ya gittim oraya kadar geldi 15-16 yaş için büyük şeyler bunlar ozaman ama ben ona karşı boştum birgün açıldı olmaz dedim, çok değer veriyordum ama aşk yoktu yada fırsatım yoktu, kulübü bıraktım ve 10 yıl hiç görmedim onu tam 10 yıl sonra instadan konuşmaya başladık busefer ben ona körkütük aşık oldum ama gözüm bişey görmüyor okadar çok seviyordum ki ama o bana yalan söylemiş o sıra Gürcistan da görüştüğü biri varmış ve benden saklamış kızdan öğrendim ve bidaha hiç görüşmedim ama çok acı çektim intikam aldı diye düşündüm sonra ben nişanlandım ama sevemedim nişan attım oda evlenmiş 🥲 4 yıl sonra buldu beni yalvar yakar (oda boşanmış) bikere görüştük baktım hala seviyorum affettim bir ay sonra evlendik 28 haftalık gebeyim kızımız olacak iyikide affetmişim çok mutluyuz çok şükür 🥰