Game of sultans ile tanıştık 😂 oyunda birlik sistemi var birliğe girip gelişiyorsun flan bende bir birliğe girdim birlik sahibi beni wp grubuna çağırdı ilk kez bir wp grubuna girdim herneyse ben girer girmez ismini ve fotoğrafını gizle grupta tek kız sensin yazmasınlar rahatsız etmesinler seni dedi bende tamam dedim herneyse eşim görmüş beni 😂 oyunda korsan avı diye bir bölüm vardı onun ekibine girmişim 3 kişi aynı anda vurmazsa ilerleme olmuyor bende yeniyim oyunda bilmiyorum kuralları eşim sürekli beni arar oldu suratına kapatıyorum inatla arıyor 6-7 defa aradı suratına kapatmama rağmen neyse sonra bende aaa sapıkmıdır nedir diyip engelledim 😂 aradan zaman geçti birliği Rus biri satın aldı birlikte Türk sayısı 3 -4 e düştü müzik sınıfı vardı puan kazanıp vezirleri güçlendiriyorsun flan bende türk Türk’e destek olsun bari dedim 15-20 adet yan çarım vardı 😂 engeli kaldırdım sürekli çağırır oldum sonra hesabımı işim olunca vermeye başladım arkadaş olduk bir 6 ay sabah akşam mesajlaştık 6 ay sonra sesli konuşmalara başladık sabaha kadar konuşurduk ( güvenlik görevlisi olarak çalışıyordu ozamanlar) sonra benimle tanışmak istedi Kıbrıs’a geldi İstanbuldan sırf tanışmak için ilk görünce AA bu nekadar koca kafalı demiştim sevgili olduk sonra başladı bizim uzaktan ilişki 😂 3 yıl 3-6 ayda bir yanıma gelirdi en son covid başlamadan gelmişti tam gitti evine uçuş yasakları başladı şans işte 1 yıl görüşemedik sonra ailelerimize açıldık babam ilk başta istemedi 1.5 ay küstü benimle flan 😅 ama tanıyınca sevdi 1 yıldır evliyiz kızımızı bekliyoruz şuan Nil kuzumuzu 😍 yıllardır buluşma için gün sayardık şimdi kızımızı beklerken gün sayıyoruz 💞