September_ ben 7.8 yaşlarındayım eşim 10.11 yaşları civarı benim babam ceza evinde idi kocamın da dayısı. Babamla dayısı da arkadaş olmuşlar ta o zamanlar her görüş günlerinde yan yana gelirdik ama ben nerden bileyim büyüyünce evleneceğiz 🤣. Aradan yıllar geçti ben 2014 senesinde ben (14) yaşında iken beni caddede görüyor beğeniyor ortak arkadaşların yanında görüyor beğenmiş ama benim ne o kişinin o olduğundan haberim var nede beğendiğinden. Bende biraz ters bi yapı olduğundan eşim hiç konuşamıyor benle.🤣 neyse 2016 senesinde görümcem benim Facebook ta ekli çocukluktan tanıdığı için beni , düğün fotoğraflarını paylaşıyor bide ne göreyim yakışıklı birisi var fotoğrafta 🤣 yaklaşık 15 dakika eklesem mi eklemesem mi diye düşünüyorum , ekledim ana bide ne göreyim hemen kabul etti bende bi pişman oldum hemen kızları kabul eden birisi demek ki bu diye 🤣 meğer o beni hatırlıyor 🤣. Saniyesinde bana mesaj attı sen şu şu arkadaşımızın yanındaki kızsın demi diye , bismillah bi merhaba der insan dedim sonra anlattı ben seni caddede görmüştüm şöyle böyle diye , sonra geçmiş hayatımızı konuşurken bide ne çıksın çocukken yan yana gelmişiz tabi aradan yıllar geçti tip değişmiş 🤣. Ben Avustralya’ya taşınmıştım ailemle 2015 senesinde. 13 Ağustos 2016.♥️ hayatıma bi girdi giriş o giriş. 2 sene uzaktan ilişki yaşadık aileler birbirini görünce hemen tanıdı sohbet muhabbet derken 2018 senesinde evlenme kararı aldık ben Türkiye’ye geldim evlendik. Şimdi 5.senemize girdik 4 yaşında bir oğlumuz 3 yaşına girecek olan bir kızımız ve 3.kez 18 haftalık hamile olduğum oğlumuz var. Şimdi birlikte Avustralya da yaşıyoruz. Meğer kaderim çocukluktan beri yanımda imiş , ta o zaman yazılmış kaderimiz. Hala şaşırıyor olsakta bir şarkıda da dediği gibi ‘kader diye birşey var.’ İşte bizim tanışma hikayemiz de böyle.🤲🏻♥️