Aysham ilk kızımda devlette sorun yaşayıp özele geçtik şimdi ikinci gebeliğim özelde başladım ama ilçede tek özel hastane olduğu için mi bilmiyorum sadece tahlillere toplam 20 30 bin ücret istiyorlar doğum 8 bin dediler diye hatırlıyorum şimdi devlette bı doktorla devam ediyoruz resmen şans yüzüme güldü çok iyi devlette sevmediğim tek şey kalabalık ve mülteciler.

Konya merkezde o kadar suriyeli var kiii?!!! Sadece tahliller için gidiyorum devlete sıra beklerken bi an fark ettim ki koridorda ki tek türk benim ve aşırı kalabalık. İmkan dahili özel bence. Muayene süresidr 2-3 dk yapıyorlar devlette

Aysham kontrole özele gidiyorum devletin randevusuyla beklemesiyle uğraşamam ama doğum için devlet düşünüyorum çünkü son ana kadar sıkıntı olmazsa hep normal doğum yapıyorlar ben de normal taraftarıyım ama özel öyle değil ufak bahanelerle para için sezeryana alıyorlar direkt ilk gebeliğim ama bu şekilde düşünüyorum 🌺

Özel hastanede fiyatlar değişiyor mu bilmiyorum ama benim kendi doktorum 11.500₺ Şuan temmuzda 15.000₺ olucak dedi sanırım ameliyat da dolar bazında yükseliyor imkanlar eskisi gibi yetmiyor şahsen kendim için

Özel daha iyi devlete bir kere gittim beni maf etiler

Keşke Tokat’ta sıra bulabilsem iptal falan olmasa devlete gitmek istiyorum ama maalesef ki ne devlette ne de üniversite hastanesinde sıra bulmak çok zor o yüzden mecburiyetten özele gidiyorum