tugceinci123 uzulecegin bişey yok canım benimde kızım öyleydi doğum kolay oluyor aşağıda olunca ama senin dikkat etmen gerekiyor erken doğum riski oluyor

tugceinci123 çok normal hatta iyi bişey doğuma yakın kanala girmesi acisindan. Benim oğlum hiç dönmedi hep başı yukaridaydi

tugceinci123 bizimde öyleydi doktorum hiçbir sakınca görmedi hatta ve hatta bizimki detaylı ultrason zamanından beri öyle pozisyondan dolayı da detaylıda beyine tam bakamamıştı doktorumuz şuan 39+5 deyiz hala da öyle yüzünü de hiç göremedik tek sıkıntımıZ bu ☺️☺️

tugceinci123 24. Haftada baş aşağı duruyordu ben de korkmuştum ama 30. Hafta kontrole gittiğimizde ters dönmüştü hatta doktorum dönmezse mecbur sezeryan olur dedi yani merak etme sürekli yer değiştiriyor

tugceinci123 o daha döner canım kanala girmediği sürece daha pozisyon değiştirir. Benim 27 den 29 a kadar baş gelişti 30 da makat geliş daha döner dedi doktor

26+4 haftalık hamileyim 3 gün önce kontrolüm vardi. Doktor bebek ters dönmüş yatarken sol tarafına yat dedi. Doğum zamanında da boyle olursa sezaryen olursun dedi sizce döner mi ?