- Düzenlendi
En başından beri hep baş aşağı duruyor sanırım her kontrolde doktor baş geliş pozisyon diyor 33 haftalık hamileyim bir sıkıntı oluşturmuyor herhalde
En başından beri hep baş aşağı duruyor sanırım her kontrolde doktor baş geliş pozisyon diyor 33 haftalık hamileyim bir sıkıntı oluşturmuyor herhalde
tugceinci123 26 haftaligim benimde bebeğimin başı asagida haylen 😀 Aslinda iyi normal doğum için gerçi doğuma kadar yer değiştirir mi bilemem ama Tehlike Felan yoksa sıkıntı olmaz
Benim 27 hafta basi asaği dondu bebeğin , alttan muayene yaptik bebekle kanal arasinda 4 cm vardi kanala girmemişti tehlike yok dedi suan cok sukur 32 haftadayiz hala asagida , anneye zorluk var kasik agrisi var oda bebegim iyi olsun cekerim diosun . Doktorum tehlikeli durum olsa kanala girmiş olsa bile igne yapip yatiş veriyoruz ve bekliyoruz korkma demişti
tugceinci123 bebeğin başının aşağıda olması çok normal 25 den sonra bebek baş aşağı döner genelde. Eğer normal doğum istiyorsan hatta o şekilde kalması için dua et 😂
tugceinci123 benim 28. Haftada baş aşagı döndü sıkıntı olmadı hatta şuan 37. Haftanın sonundayım başını daha da aşırı ittirmiş ama hala erken dogum riski yok 10 gün sonra sezeryanım var canım gününde gelir büyük ihtimal
tugceinci123 uzulecegin bişey yok canım benimde kızım öyleydi doğum kolay oluyor aşağıda olunca ama senin dikkat etmen gerekiyor erken doğum riski oluyor
tugceinci123 çok normal hatta iyi bişey doğuma yakın kanala girmesi acisindan. Benim oğlum hiç dönmedi hep başı yukaridaydi
tugceinci123 bizimde öyleydi doktorum hiçbir sakınca görmedi hatta ve hatta bizimki detaylı ultrason zamanından beri öyle pozisyondan dolayı da detaylıda beyine tam bakamamıştı doktorumuz şuan 39+5 deyiz hala da öyle yüzünü de hiç göremedik tek sıkıntımıZ bu ☺️☺️
tugceinci123 24. Haftada baş aşağı duruyordu ben de korkmuştum ama 30. Hafta kontrole gittiğimizde ters dönmüştü hatta doktorum dönmezse mecbur sezeryan olur dedi yani merak etme sürekli yer değiştiriyor
Mujde1991 çok sağolun yorumunuz için erken doğum riskim olduğu için korkuyorum biraz
yenianne_04 ayy biz de hiç göremedik kesinlikle eliyle kapatıyor :)
tugceinci123 o daha döner canım kanala girmediği sürece daha pozisyon değiştirir. Benim 27 den 29 a kadar baş gelişti 30 da makat geliş daha döner dedi doktor
tugceinci123 dinlenin cok ayakta durmayin yani evde iş yapmayin son zamanlari yatarak gecirinn benim tavsiyem
26+4 haftalık hamileyim 3 gün önce kontrolüm vardi. Doktor bebek ters dönmüş yatarken sol tarafına yat dedi. Doğum zamanında da boyle olursa sezaryen olursun dedi sizce döner mi ?
tugceinci123 benim de 31 de aşağıdaydı 35 olcam bir sorun yok
tugceinci123 biz 22 haftaligiz bas asagi şuan oglumda oyleydi sıkınti olmadi bi daha donmedi ama doktor donebilir dedi bilmiyorum hayirlisi olsun
runkli0606 çok sağol canım teşekkür ederim
Mujde1991 beşinci haftadan beri yatıyorum, baştan beri riskli gebeliğim var :(
cevriye35_ çok sağolun
tugceinci123 allah yardimcin olsun elden ne gelir bebek için dayancaksin allah gucunu verir 🌸