Kızlar selam 30+1 bugün doktor kontrolümüz vardı. Bebeğin başı biraz aşağıdaymış, daha önce başına gelen oldu mu? Erken doğum oluşturur mu bilgisi olan varsa yazsın lütfen :(

tugceinci123 bende böyle Bi soru sormuştum buraya 😄banada doktor 25+6 bebek başı aşağıda dedi 27+5 de gitmiştim yine başı aşagıda dedi hiç bi sorun olmuyormuş tam tersi doğum için çok iyi bişey mis aşağıda olması zaten sürekli yer değiştiriyorlarmış

29 haftada bende aynı postu paylaşmıştım şimdi 31+2 yim bol bol dinlen ağır iş yapma ve bol sıvı al dedi dr, haricinde Progestan yazdı dikkat edeceksin sadece korkma içini rahat tut ve bol bol dua oku

Ha bide stresten uzak dur ben maalesef stresle 7/24 aynı evdeyim ama Allah’a havale ediyorum, kendine dikkat et yeter

Benimde başı hep asagıda Doktora sordum başı asagıda ise doğum pozisyonu oluyormuş orada değildir bebek dediler dedim Doktorun cevabı ise Kim o çok bilmişler sen bakma gayet iyi yerinde dedi

Ben 21 de detaylıya girdim bebek baş aşağı dedi ama döner dedi dönmedi. 34+1 olduk hala öyle hiçbi sorun olmadı normal doğum olabilme ihtimali yüksek dedi iyi bişeymiş yani korkma canım. Ama son haftalarda dikkat edilmesi lazım tabiki kendini yormamaya çalış

Gamzebildikkk eğer açılma vs yapmıyorsa hiçbi sıkıntı olmaz bende de aynı problem olmuştu progestan başlattı şimdi iyiyiz çok şükür ve bebek pozisyonunu değiştiriyor

tugceinci123 ilk gebeliğimde. Gebeliğimin başından sonuna kadar bebek aşağıdaydı artık son haftalar nerdeyse afedersiniz genital bölgemde hissediyordum ama bebek tam 40. Haftada geldi. Bazı kişilerde genetik oluyormuş sanıyorum. Boyunuz uzun mu

tugceinci123 benim aylardır öyle canım hani ağrı cok yapıyor sürekli tuvalet isteği ama doktorum her asagıda olan doğum edecek değil diyor kendimi bende böyle avutuyorum açıkcası şlk zamanlar çok korkuyordum

Çok sağolun arkadaşlar bayaa rahatlattınız beni, ben en başından beri progestan kullanıyorum yine devam edeceksin dedi doktor. Baştan beri riskli gebeliğim var beşinci haftadan beri yatıyorum, inşallah ben de 37.haftaları falan görürüm

Esray1 Allah yardımcınız olsun aynısı bende de var ama kapatıyorum kulaklarımı. Bebişlerimize odaklanalım 😍😍😍

En başından beri hep baş aşağı duruyor sanırım her kontrolde doktor baş geliş pozisyon diyor 33 haftalık hamileyim bir sıkıntı oluşturmuyor herhalde

tugceinci123 26 haftaligim benimde bebeğimin başı asagida haylen 😀 Aslinda iyi normal doğum için gerçi doğuma kadar yer değiştirir mi bilemem ama Tehlike Felan yoksa sıkıntı olmaz

Benim 27 hafta basi asaği dondu bebeğin , alttan muayene yaptik bebekle kanal arasinda 4 cm vardi kanala girmemişti tehlike yok dedi suan cok sukur 32 haftadayiz hala asagida , anneye zorluk var kasik agrisi var oda bebegim iyi olsun cekerim diosun . Doktorum tehlikeli durum olsa kanala girmiş olsa bile igne yapip yatiş veriyoruz ve bekliyoruz korkma demişti

tugceinci123 bebeğin başının aşağıda olması çok normal 25 den sonra bebek baş aşağı döner genelde. Eğer normal doğum istiyorsan hatta o şekilde kalması için dua et 😂

tugceinci123 benim 28. Haftada baş aşagı döndü sıkıntı olmadı hatta şuan 37. Haftanın sonundayım başını daha da aşırı ittirmiş ama hala erken dogum riski yok 10 gün sonra sezeryanım var canım gününde gelir büyük ihtimal

tugceinci123 uzulecegin bişey yok canım benimde kızım öyleydi doğum kolay oluyor aşağıda olunca ama senin dikkat etmen gerekiyor erken doğum riski oluyor

tugceinci123 çok normal hatta iyi bişey doğuma yakın kanala girmesi acisindan. Benim oğlum hiç dönmedi hep başı yukaridaydi

tugceinci123 bizimde öyleydi doktorum hiçbir sakınca görmedi hatta ve hatta bizimki detaylı ultrason zamanından beri öyle pozisyondan dolayı da detaylıda beyine tam bakamamıştı doktorumuz şuan 39+5 deyiz hala da öyle yüzünü de hiç göremedik tek sıkıntımıZ bu ☺️☺️

tugceinci123 24. Haftada baş aşağı duruyordu ben de korkmuştum ama 30. Hafta kontrole gittiğimizde ters dönmüştü hatta doktorum dönmezse mecbur sezeryan olur dedi yani merak etme sürekli yer değiştiriyor