cahilelafanlatamazsinyorulmaa Deletedmom_85 3 yıl önce düşük yapmıştım 25 Haziranda, zaman yaklaşınca öyle bir duygulandım bayrama yakın denk geliyor, ondan sonrada olmadı bir daha 😐
Deletedmom_85 cahilelafanlatamazsinyorulmaa 7-8 gün sonra herhalde biraz zaman geçsin ya varsa bile negatif çıkarsa üzülürüm. Yada 10gun sonra zaten test günüm 19unda. Onu beklicem ay bilmiyorum ki kafam çok karışık korkuyorum da zaten yapmaya 🥹 YuvarlanamayanPaanda heyecanlandımmm yahuuu kesin haber et ne zaman test yapacakson askm
Aaaysee YuvarlanamayanPaanda kolay bi tava yada tepsi böreği falan yapabilirsin canım afiyet olsunn 🌸 biz kayınvalideme gidiyoruz bakalım ne yapmış bize 😂
YuvarlanamayanPaanda Smyye0303 bitmiyor derdi anam hele ben dertli başıma dert alıp 3. Bebeyi doğuruyorum 😂😂😂 bride kaynanamın doğurduğu bebem var
Deletedmom_85 cahilelafanlatamazsinyorulmaa ya kurban olurum. Rabbım yerini dolduracak sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah bebeğim üzülme ne olursun biliyorum elde de değil ama
YuvarlanamayanPaanda Deletedmom_85 heyecanlandımmm yahuuu kesin haber et ne zaman test yapacakson askm
YuvarlanamayanPaanda Deletedmom_85 bekle bekle zor beklemek ama en iyisi öyle kuzumm Allahım insallah hayırlısını nasip ederrr
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Deletedmom_85 test zamanına kadar bekle şimdi varsa bile çıkmazsa insan stres yapar acele etme sabırla bekle test gününü 😍
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Deletedmom_85 dün bir postta da gördüm kan parçası falan diyorlar daha oluşmamış o kadar dokunuyor ki bu kelime sonuçta Rabb’im o hamilelik duygusunu tattırıyor insana ve kan parçası bile olsa sen onu bebeğim diye benimsiyorsun 😔
Deletedmom_85 cahilelafanlatamazsinyorulmaa öyle yapıyım diyorum ama bakjcaz belki dayanamam post açarım zatiiii görürsün 🥹
Denizinci YuvarlanamayanPaanda patates salatası, zeytinyağlı dolma, taze fasülye ve makarna ☺️😂 benim iştahım çok açıldı bu ara
Deletedmom_85 cahilelafanlatamazsinyorulmaa dimi o kadar haklısın ki. Bana göre de öyle embriyo Meselaa canlı sonuçta bir ruhu uflenmedi can verilmedi o kadar :(
nilsmomy YuvarlanamayanPaanda Çorba ( henüz ne çorbası bilmiyorum fikirlere açığım) Biber dolması Yoğurt 😂
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Deletedmom_85 bir YouTuber transferin 5. günü pozitif görmüştü inşallah sende böyle pozitifi görürsün 😍
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Deletedmom_85 bebek neyse o da öyledir benim gözümde, eğer öyle olmasaydı Rabb’im neden ilk öyle oluşturur ki. Direkt bebek şeklinde birkaç ay doğum olacak şekilde nasip ederdi 😑
Kalbiimde2can YuvarlanamayanPaanda benimde nezamandir canim istiyordu bugünde evde baya is var yatak degisecek parkeler yapilacak o yüzden hic yemek yapasim yoktu😂