cahilelafanlatamazsinyorulmaa YuvarlanamayanPaanda bugün canım sıkkın pek birşey yapasım yok 😐 salçalı makarna ve cacık yapmayı düşünüyorum yeter bize
YuvarlanamayanPaanda Smyye0303 7+6 normalde ama geriden gelemsi var 7 haftalık bilmiyorum 2 lokma yiyorum başka bişi yiyemiyorum
Deletedmom_85 YuvarlanamayanPaanda cahilelafanlatamazsinyorulmaa Kis ağzınizdaan bal damlıyor baaaal🍯 inşallah be güllerimm benimde temennim o yönde 😃💋
Yenibirannee YuvarlanamayanPaanda bende dünden kalan musakka var. Bugünde tavuk haşlama ve pilav yaptim yaninada salata oh miss.. kısır benimde yiyesim var eksi eksi ama midemi kotu yapiyor ya 🥴 afiyet olsun sana canimm
YuvarlanamayanPaanda Kalbiimde2can ayy benımde kaç.gündğr canım kıyamlı çekiyorda bir ara yaptırtacam 😂
Kalbiimde2can YuvarlanamayanPaanda benimde nezamandir canim istiyordu bugünde evde baya is var yatak degisecek parkeler yapilacak o yüzden hic yemek yapasim yoktu😂
cahilelafanlatamazsinyorulmaa YuvarlanamayanPaanda hamilesin üzmek istemem öyle bir can sıkıntısı, geçer yavaş yavaş 🙂
KayraVeAnnesi_06 YuvarlanamayanPaanda Yayla çorbası Etli nohut yemeği Şehriyeli bulgur pilavı Soğan mezesi - salata
YuvarlanamayanPaanda Smyye0303 bitmiyor derdi anam hele ben dertli başıma dert alıp 3. Bebeyi doğuruyorum 😂😂😂 bride kaynanamın doğurduğu bebem var
YuvarlanamayanPaanda Deletedmom_85 heyecanlandımmm yahuuu kesin haber et ne zaman test yapacakson askm