Deletedmom_85 ErdAys58 ay canım çekti. Of bir kerede makarnanın adını görünce bile canın çekmesin be kızım be. Allahım o kadar çok seviyorum ki 🤤 afiyet olsun size görünce dayanamadım hshd
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Deletedmom_85 bebek neyse o da öyledir benim gözümde, eğer öyle olmasaydı Rabb’im neden ilk öyle oluşturur ki. Direkt bebek şeklinde birkaç ay doğum olacak şekilde nasip ederdi 😑
ErdAys58 Deletedmom_85 😅😅😅Hemen yap akşam yemeğine benim eşim çok sever o yapar zaten tavuğundan ben yiyemiyorum ama sadece makarnadan biraz yiyebiliyorum😄
ErdAys58 Deletedmom_85 Sendemi hamilesin yoksa Ben hamileyim tavuktan huylaniyorum kokusunu alınca dayanamıyorum ya o yüzden yapamıyorum 🤢
Deletedmom_85 ErdAys58 bilmiyorum ki hamile miyim değil miyim test günümü bekliyorum tüp yaptırdım ins öyleyimdir🥰🤗 Ay geçer inş seninde zamanla
ErdAys58 Deletedmom_85 İnşallah canım seninde vardır bebişin kalbimden gelerek söyledim bu anı Rabbim isteyen herkese tattirsin farklı bir duygu sevinç
Durubebegim YuvarlanamayanPaanda eşim yemekte olmayacak bizde çocuklarla Cup kek Erişte salatası kıymalı börek Düşündük bide limonatam var😉
Bet1 YuvarlanamayanPaanda eşim 3 günlüğüne iş için eğitime gitti bizde 5 yaşındaki oğlumla basbasayiz sevdiğimiz şeyleri yiycez 😂 bugün karışık kizartma yarın kısır poğaça buzluktan sarma ve kurabiye sonra makarna gecesi yapmayı planladik 😂
aayseisik Balık yapıcam ben de yanına salata yaparım kocam pilavsız yapamaz ona da biraz pilav yaparım dünden ezogelin çorbam da var yeter.