rabiaozcans PrensinibekleyenAnnee görüntüden kemik yapısına duruşuna bakıp fikir yürütüyorum, tamamen hissiyat. kendiminki ise fizik yapısı erkek gibi geliyor bana ama çıkıntısı erkek gibi değil kıza dönecek gibi duruyor zamanla göreceğiz bakalım🥹
Nurr29 rabiaozcans belli değil devlet hastanesine gidiyorum ondan mi görüntü böyle ki bende anlayamadım 😔
rabiaozcans PrensinibekleyenAnnee aslında tam 12 ama ultrasonda 3 gün ileri gidiyor hep. şuan 12+4 olması gerek :) foto yüklüyorum, aşağıdaki fotoda yukarı doğru olmayan bir çıkıntı görüceksiniz. 😅
Eyvahvaveyla rabiaozcans Kız dediler 16.haftaya kadar sonra gösterdik krallığımızı paşamız geliyor 🥹🥹🧿
Merve171214 rabiaozcans Doktorumuz tahmini bir şey dedi ama bakalım siz ne diceksiniz bu gittiğimizde de kordon tam yerinde durmuş net diyemedi 😂
rabiaozcans Merve171214 ay öyle bir duruşu var ki özellikle kafa yapısı aynı benimki gibi hem erkeğe hem kıza benzettim ama kız diyesim var🥹
rabiaozcans Yy6666 afedersiniz bildirim gelmiyor nedense şimdi gördüm. pek anlayamadım ama erkek gibi geldi. doktorunuz ne tahminde bulunmuştu😅
rabiaozcans Nurr29 ben yeni yeni özele gidiyorum benim gittiğim yer de çok iyi değil ya😅 makineden kaynaklı demekki.
rabiaozcans Zeynepdila çabuuuk oğlunuza karizmatik bir isim bakın😂😂 erkek gibi geldi bana, tamamen hissiyat bu arada🥳
Serpilsima rabiaozcans dokturum 13 haftalikken erkek tahmininde bulundu ama cikintisina bakarak sizce 🤣
rabiaozcans gunesinannesi_ güzel bi kız ya hani hiç yanılma payı vermiyorum aşırı belli kafa yapısı falan😂