rabiaozcans Eyvahvaveyla aman aman aman aman kim geliyor KRAL geliyor 😂😂🧿 daha çok erkeğe benzettim ama kızada benziyor bu arada. belli mi?
Dyakut rabiaozcans doktorumda 13 haftada kıza benziyor demişti tam net birsey demedi teşekkür ederim yine de 🥰🙏
Eyvahvaveyla rabiaozcans Kız dediler 16.haftaya kadar sonra gösterdik krallığımızı paşamız geliyor 🥹🥹🧿
Ilkannelik41 @rabiaozcans 16.haftamiz bitecek hayirlisi olsun canim hakkinizda cikolata ve meyve suyu ic gittigin zaman yada turk kahvesi 🥰
rabiaozcans Ilkannelik41 çikolata ve meyve suyu bir kez denedim, asla kıpırdamadı ahsudhs türk kahvesi deneyebilirim haftaya. teşekkür ederim💖😍
bastet rabiaozcans çikolata ve meyve suyu bende de ise yaramamıstı. Ben yanıma muz aldım, giderken de bol sekerli bi kahve ictim sıra beklerken muz yedim. Doktor bu nasıl cocuk kıpır kıpır hic durmuyo dedi hahhahaa ultrason cihazını tekmeliyodu en son😂😂😂
rabiaozcans bastet mutlaka deneyeceğim haftaya😍 çikolata ve meyve suyu bende sevmiyorum belki o yüzden çok etki etmedi bilemiyorum😅
PrensinibekleyenAnnee rabiaozcans banada bakarmısın canm doktor tahminde bulundu bide sen bulun 🌸
rabiaozcans Tgb35 google a mutlu resim yazın, o siteden görsel seçip yükleyin, yükleme tamamlandığında link çıkıcak. onu yoruma yapıştırın. paylaştıktan sonra yüklenicek foto
rabiaozcans PrensinibekleyenAnnee görüntüden kemik yapısına duruşuna bakıp fikir yürütüyorum, tamamen hissiyat. kendiminki ise fizik yapısı erkek gibi geliyor bana ama çıkıntısı erkek gibi değil kıza dönecek gibi duruyor zamanla göreceğiz bakalım🥹