rabiaozcans Zeynepdila çabuuuk oğlunuza karizmatik bir isim bakın😂😂 erkek gibi geldi bana, tamamen hissiyat bu arada🥳
Zeynepdila rabiaozcans kendi doktorum 11 haftalık %80 erkek dedi çarşamba günü başka bir doktora gittim 12 haftalığına 160 kıza benziyor dedi hemen tekrardan kendi doktoruma gittim aynı gün içinde bana %70 erkek dedi
rabiaozcans gunesinannesi_ güzel bi kız ya hani hiç yanılma payı vermiyorum aşırı belli kafa yapısı falan😂
rabiaozcans Nurr29 ben yeni yeni özele gidiyorum benim gittiğim yer de çok iyi değil ya😅 makineden kaynaklı demekki.
Fatmanray rabiaozcans evet 10 haftalık sağlıklı olsun yeterki ama erkek istiyorum umarım dönmez neden dönecek gibi dedinizzz
rabiaozcans Fatmanray yani henüz küçük olduğu için tahmin yürütmek zor oluyor ben duruşuna bakıp tahmin ediyorum🥹 henüz vücudu çok iç içe o yüzden geliştikçe sanki kıza dönecek gibi bi his verdi ama şuanki duruşuna göre erkek gibi geçti gönlümden
rabiaozcans Yy6666 afedersiniz bildirim gelmiyor nedense şimdi gördüm. pek anlayamadım ama erkek gibi geldi. doktorunuz ne tahminde bulunmuştu😅
PrensinibekleyenAnnee rabiaozcans gönlünden ne geçiyorsa o olsun inşallah 🌸 ama erkek baya belirgin oluyor oğlumun ultrasyon fotosunu atayım o çıkıntı başka bişey 😂
rabiaozcans PrensinibekleyenAnnee ay evett 12 haftalarda varsa öyle bi ultrason fotosu karşılaştırayım 😂😂😂😂
Yarendemir_q minikmucizeemaak canım ınstagramda ücretsiz cinsiyet tahminim hesabına atsana o da biliyor