iremkoftercioglu Cansu333 kızımda o kadar rahat bir hamilelik geçirdim ki hiç tiksinmedim kusma olmadı. İkinci gebeliğim yine hiç kusma olmadı sadece koku hassasiyetm oldu mutfaktan soğudum resmen bu bebek erkekmiş ama birde benim göğüslerim 7. Haftadan sonra aşırı büyümeye başladı
Cansu333 esraEb hala oluyor hamileligimi ögrendim 2 günden sonra kanamam olmaya başladı biz düşük zandık fakat doktora gittigimizde hicbir sorun yoktu
Tusse18 Cansu333 yerleşme kanaması vs yaşamadım mide bulantısı gırlaa baş agrısıı varr tatlı var tuzlu var ekşi var 15 haftalığız kız 😅 ben inanmıyorum şahsen çünkü bir günüm bir günümü tutmuyor benim
Mzzz esraEb yok canım benimde yerleşme kanamam oldu ama kız arkadaşiminda yerleşme kanaması oldu onunkide kız 😂🙏
esraEb Mzzz bu da tırt çıktı o zaman 😄 benim çevremde de yerleşme kanaması olup kızı olan var ama erkek çoğunlukta.
Bet1 Cansu333 2. Oğlumu bekliyorum ikisi de birbirinden o kadar farklıydı ki bende anlamış oldum cinsiyetle alakası olmuyor
esraEb Mltsnl kaçıncı haftada kız kaçıncı haftada erkek dedi. Aynı doktor mu bu arada bi kız bi erkek diyen
Mltsnl esraEb evet 11 den 15 e kadar erkek ve aynı doktor yani bizde gördük cok belliydi şimdi 16 oldum bu hafta başka bir özel doktora gideceğim bakalım
esraEb Cansu333 allah Allah çok ilginç. Yerleşme kanaması bu kadar uzun sürmez. Ama doktorunuzun vardır bi bildiği ama ben olsam başka doktora da giderim. Benim de kanamam oldu progestan diye bi fitil var onu kullandım 1 buçuk ay boyunca
Vaveylaanur Cansu333 bende aynıyım çok zor geçmedi sadece baş ağrım oluyo hala ara ara 28. Haftaya giricez erkek bebeğim
Cansu333 esraEb aslında bende cok endişeliyim bu durumdan adet gibi kanamam oluyor doktor baktiginda sıkıntı yok diyor cok karmaşık bir durum bizim icin
Eelif-96 esraEb benimde yerleşme kanamam oldu progestan kullandım. Lekelenme desek daha doğru olur koyu renkte . Aralık ayında da bi düşük yaptım şuan 15+5 haftalığız çevremdekiler de erkek olduğu için kanaman oldu dediler ne kadar doğru bilmiyorum
Cansu333 @“Vaveylaanur”#p28182317hayirlisinla kicaginiza alin inşallah, bizde cinsiyeti cok merak ediyoruz bakalım hayırlısı bazen hamile oldugumu bile hisetmiyorum😀 şimdilik rahat geciyor
Ddffffnnmmmm Cansu333 bende basta 1 gun gecikme oldu normalde olmazdi. Ama adetimde ole eskisi gbi degil kan versem acaba olur mu. Hala kasiklarimda batma gbi biseyler oluyor sizce var midir gebelik, yerlesme kanmasi mi acaba
esraEb Mltsnl doktoru cihazı her şeyi fark ediyor valla. Ben detaylı ultrasona girene kadar emin olamadım. Şimdi de doğunca bile farklı çıkıyro diyen var.