esraEb Mltsnl doktoru cihazı her şeyi fark ediyor valla. Ben detaylı ultrasona girene kadar emin olamadım. Şimdi de doğunca bile farklı çıkıyro diyen var.
esraEb Mltsnl bana da ilçedeki bi doktor 14 te kız dedi 22 de erkek dedi pipisini bile gösterdi 28 de tekrar kız dedi 🤷♀️ İki farklı doktora gidiyorum kendi doktorum kesin erkek dedi detaylıda da erkek dediler. İnşallah değişmez artık 😄
Gkc1907- esraEb bende regli oldum mesela o yüzden 2 aylık öğrendim cinsiyet erkek sadece pskolojik olarak midem bulandı sanırım öğrendikten sonra ve hep tarlo yiyorum ve meyve
Dogaclk Cansu333 iki gebeligim de birbirine asiri benzer. Neredeyse hic fark yok. Ayni seyleri istiyorum ayni seylerden tiksiniyorum. Fakat ilki kizdi bu erkek. Hic belli olmuyor bence 🙃
Ddffffnnmmmm Cansu333 bende basta 1 gun gecikme oldu normalde olmazdi. Ama adetimde ole eskisi gbi degil kan versem acaba olur mu. Hala kasiklarimda batma gbi biseyler oluyor sizce var midir gebelik, yerlesme kanmasi mi acaba
3prens1prensesmom Cansu333 bu 4. Gebeligim ilk ucunce siddetli bulantim vardi bunda hic birsey yok 3 oglum var acaba bu kiz mi cok merak ediyorum🥴
curlymother Cansu333 0 mide bulantısı 0 tiksinme 0 kusma vitaminlerle düzelen halsizlik ve yorgunluk hissi kısacası harika bir hamilelik eşittir erkek :)
Eelif-96 esraEb benimde yerleşme kanamam oldu progestan kullandım. Lekelenme desek daha doğru olur koyu renkte . Aralık ayında da bi düşük yaptım şuan 15+5 haftalığız çevremdekiler de erkek olduğu için kanaman oldu dediler ne kadar doğru bilmiyorum
Eelif-96 Ddffffnnmmmm kahverengi akıntı şeklinde oluyor. Döllenmiş yumurtanın rahim duvarına tutunması halinde de koyu kahve akıntı gelebiliyor.
Beceriklianne Cansu333 benim ilk oğlumda sanki hamile değil gibi geçirdim ne bulantı ne kusma ve 9 çalıştım..ama bunda aşırı bel ağrım var ara ara hafif bulantım var cinsiyet belli değil henüz bakalım hayırlısı
Ddffffnnmmmm Eelif-96 normal adet gbi oldum ama cok az yani o yerlesme kanamasi mi acaba ilk gun biraz geldi suan ikinci gun ama bitti nerdeyse normalde 5 gun suruyirdu yerlsme kanamasi mi acaba bu
Eelif-96 Ddffffnnmmmm koyu kırmızıysa adet olmuşsunuzdur fikrimce yerleşme kanaması koyu kahve olur ve az olur çok sürmez
Ddffffnnmmmm Eelif-96 hem koyu kimizi hemde kahve (: bende adetin az surmesinden suphelendim kirmizi ama cok az yani adet bu kadarvaz surer mi bilemedim 2 gun olmadan btti
Eelif-96 Ddffffnnmmmm yani normalde ne kadar sürüyor adetiniz bilmiyorum ama kırmızı renk geldiyse yerleşme kanaması değildir
Glsh97 Hiç bulantım olmadi gebeliğimin ilk aylarında basenlerim büyümeye başladı 😂 göbeğim hiç top gibi değildi yayvan göbeğim vardı hala da öyle 6 aylık olduk 😂 herkes kız derdi doğru bildiler 😂