Elder Dilaam bol bol squat yapalım bende eşime öğretmenler günü hediyesi vericem umuduylayım ama bu gidişle kış bebeği olur diye korkuyorum 🤣🤣🤣
Minnakkkk Elder 39+1 de 1 cm açıklıkla dogum yaptım 🙈🙈 ama bebek kanala tamamen yerlesmıs ve ıttırıyor dedı doktorum o yüzden suni sancıyla dogurdum 😀
Elder Minnakkkk bizimki kanalda değildi herhalde çünkü demedi kanala girdiğinde doğum başlar dedi ama bizimki girmemiş koca kafası sığmadı ise demek 🤣🤣
ysmnse 38+4 bende de yalancı sancıdan başka hiç Bi şey yok uykusuz geceler de cabası 😒 oysaki 32.haftada gelmek istemişti kızım şimdi de niyeti yok galiba 😞
Dilekg Merhaba sevgili anneler. 40+4 teyiz dün başka bir ilçe hastanesine kontrole gittim. Bizim oturduğumuz İlçemizde de suan doktor yok herşey normaldi dün.1 hafta önce sümüksü nişan gelmişti. Bu gece de birkaç damla kanlı ve kahverengi akıntı geldi sancılarım artarak sürüyor geçiyor sonrasında. Suyum hala gelmedi. İlk gebeliğin sizce ne yapmalıyım? dünkü kontrolde suyun gelmesini bekle demişlerdi. O daha gelmedi .
Merwe60 Naz1905 benim sabah nisan geldi ama yinede eve gönderdiler açılma yok nst de ii diye bekliyorum bakalım
Kaderimoldu Baktığım kadarıyla biz 40+5 teyiz ve bizim kadar cok bekleyen yok galiba benim oglumun hic gelmeye niyeti yok pazartesiden buyana okadar sanci ve bel agrisi cekmeme ragmen bi tık yok bizde sadce sümüksü akıntı ve ağrılar hariç 😞😞
Minnakkkk Elder 😀😀 hahah ben sancıyla gittim açıklık cok az ama bebek kendını cok güzel ıtıyor öğlene kadar olur bu demıstı keza dedıgı gıbı sabah ezanında gıttım öğlen oldu 😀