Burccu Iyi geceler herkese! Bizde 38+6 olduk. Dünden beri ara ara hafif sanci vuruyor sonra kayboluyor umarim fazla bekletmez
mmrv Tosbik Uzun zamandir gece uykum yok wcydi karnim.tas gibiydi derken.. Bu gece hic uyuyamayiz ayy.. Epidural olucam insallah ben canim senin nasil olucak??
Tosbik mmrv benim ki spinal olacak canim. Inanırmisin ben baya son 2aydir falan sarhoş gbi geziyorum uykusuzluktan 😀. O kadar özledim ki gece yatıp ertesi gün öğlene kadar hic uyanmadan yatmayi. Bi de yüz üstü yatmayi. 🤓
mmrv Tosbik daha da uykusuz.gunler bizi bekliyo mu desem :) bende rahat uyumayi ozledm benm bebis ters duruyo o yuzden skntm daha da buyuk kafasi tas gibi midemin altinda kasiklarm cok aciyo falan rahat donemiyorm yatakta.. yarin sen cikicaksin ben giricem sezaryene cok heycanli :)
Tosbik 33NAZ Amaaaannn sen yine soyliceni soyle geç. Iyi engellemiyorlar seni valla. Beni engelledilerdi 1kere 😀
Yasminadem Dilaam Allah sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻 Bazen bebişler son dakika golü de atabiliyor ☺️
Elder Dilaam benimkinin gelmeye hiç niyeti yok ama haberleşelim bakalım hangimizinki önce olacak bir avazda kurtuluruz inşallah canımmm
Dilaam Elder benimde senden farkım yokk 😂 Tık yok valla bakalım hayırlısı insAllah canım kolaylıkla saglıkla gelsinler bebişşlerimiz insAllah
Elder Dilaam çatı muayenesi oldunmu canım, benim 1,5 cm açılmam var ev dede şuan çok aktifim cumartesi yine randevum var acaba yine açılmama bakarmı bilmiyorum ben aslında çatı muayenesi sonrası gelir diyr bekledim ama bizim tosuncuk yerini çok sevdi 🤣🤣
Gizemalya Gelmeyen bebe yapmışım resmen 😂😂 39+4 ama asla niyetimiz Yok ne yapacağuk ki gelsinler diye 🤷♀️🙄
Dilaam Elder valla iki kere oldum bende ilkinde bel agrım oldu ikincidejiç bi sey olmadı bekliyorum evde aktifim bende markete pazara falan hep yürüyorum bakalım ne zaman gelcekler 🤗🤗
Tosbik mmrv 😍😍🤗 iviiiitt 💙💜💙💜💙 çok kalp. Bugun son kez cocuksuz temizlik yaptik bizde eve geldigimizde temiz olsun diye 😊. Tuhaf duygular içersindeyim 🙂