Merwe60 Naz1905 benim sabah nisan geldi ama yinede eve gönderdiler açılma yok nst de ii diye bekliyorum bakalım
Minnakkkk Elder 😀😀 hahah ben sancıyla gittim açıklık cok az ama bebek kendını cok güzel ıtıyor öğlene kadar olur bu demıstı keza dedıgı gıbı sabah ezanında gıttım öğlen oldu 😀
Elder Minnakkkk ayy maşallah benimki karnımda toplansın dursun mesaneye kafasıyla baskı yapsın sadece kanala girmedi cumartesi randevum bakalım artmışmı açıklığı beyefendinin göre üç günüm var sonbahar çocuğu olacaktı bu gidişle kış bebeği olacak
Tosbik mmrv 😍😍🤗 iviiiitt 💙💜💙💜💙 çok kalp. Bugun son kez cocuksuz temizlik yaptik bizde eve geldigimizde temiz olsun diye 😊. Tuhaf duygular içersindeyim 🙂
mmrv Tosbik canim ben dogurm dun sabah suyum geldi apar topar gttk 11.42de de kizim geldi.. iyiyiz cok sukur darisi basina hic korkma cok rahatti.
Minnakkkk Elder ıns gırmıstır kanala bu sene bebeklerın keyıflerını cok bekledık 😀 benımde hep erken bekledık hep sıkıntılıydı ama son ana kadar bekledı prenses
Yasminadem Dilaam Allah sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻 Bazen bebişler son dakika golü de atabiliyor ☺️