9+5 bizde 😍 bizde bir gün şuraya 38 falan yazacakmıyız ki😀 büyüsün ve doğsun artık hemen🤭

Bsrblr çok var bize yaaa daha ama olsun sağ salim dünyaya gelsinler yeter

Damla22306 kalp atışı için ne zaman gideceksiniz tarih verdi mi doktorunuz

Nur05 keseyi gördünüz mü siz yaniii ben bu hafta gitsem keseyim ve kalp atışını duyar miyim acaba 3229 beta hcg sonucum

Salı günü gördük çok şükür. Keseyi görürsün gidersen. Ben ilk öğrendiğimde beta baktık sonrasında takip etmedim betayı

lllllaliyeva oo maşallah siz kalp atışını felan duydunuz mu keseyi felan gördünüz mü ultrason girdiniz mi veya

Reyh sağlıkla gelsin minik cinsiyet belli mi

• Reyh bunu yanıtladı.

Nur05 tamam o zaman bu hafta gideyim ben keseyi ve kalp atışını görmeye

Damla22306 ilk defa anne oluyorum ama 22+2. haftamızdayız 😍 her anı bi heyecan her anı mükemmel 🩵🧿

7+5 çok heyecanlıyız 🥰🥰🧿🧿🤰🤰

Elenora evett yaaaa benimki şuan çok küçük olmasına rağmen çok heyecanlıyım annelik duygusu çok güzel bir duyguymuş ben bunu öğrendim 🥰♥️🌹

Nur05 bilmiyorum ben 6. Haftada gideceğim bakalım duyulur inşallah beta hcg sonucunuz kaç yükselişe bağlı bence