Damla22306 30+6🌸
İLK DEFA ANNE OLANLAR
atlasveannesi_
Ewet doktor bu ayın 23 ünde ikili tarama testi için randewu werdi hayırlısı olslur inşallah 😌
YigitPoyrazMomm hayırlısı olsun bebeğim sağlıklı olsun da
- Düzenlendi
Bulbulyuvasi ben gün alamadım bir türlü hastanelerle ilgili sorun yaşadım oyüzden yarın araştırmaya gönderiyor doktorum randevum var kendi doktorum bebek kanala girmiş heran gelebilir sana yarın yatış yapabilirler hazırlıklı git dedi yarın yapmasa bile pazar günü yatış bekliyoruz pazarteside alırşar diye düşünüyoruz şu bir haftadır ağrılarım çoğaldı aşağaya çok baskı oluyo NTS miz iyi ama kendiliğinden gelir diye ödüm kopuyo normal doğum yapamam riskli bebeği sitrese sokmaktan korkuyorum daha fazla beklemezler
Azra00 Aminn inşallah
Yazmelegi_ sağ salim al kucağına
B_48_A İnşallah alırsın hayırlısıyla kucağına bebek gelecekse de normale dur diyemeyiz maalesef. Pozitif hikayeni bekliyorum canım ❤️
Damla22306 20+0, kız 🌸
Aysee1123 anam maşallah bizimde hayalimiz kız inşallah kız olur bel ağrıların oluyor mu veya oluyorsa ne zaman başladı
Bulbulyuvasi amin inşallah canım🙏🏻🧡
B_48_A allahım hayırlısıyla sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin ❤
Damla22306 amin inşallah canim sağlıkla gelsinler kuzucuklar🐣🤗
- Düzenlendi
Damla22306 Benim ağrım sızım pek olmadı açıkçası ilk 3 ayım rahat geçti. Ara ara bel ve kuyruk sokumu ağrısı yaşadım fakat onların cinsiyetle bir alakası yok ☺️ Tatlı çekti canım genelde mesela 😂 Bulantım az oldu oda uzun sürmedi, kusma yaşamadım. Bu haftaya kadarda 1 kilo aldım. Yalan yok bizimde gönlümüzden ilk geçen kızdı 💕🐣
Damla22306 benimde 5+4
YigitPoyrazMomm inşallah bebeğim
6+5😍
10+2 yiz bizde 🥰
Aysee1123 ayy hadi hayırlısı olsun hakkımızda o zaman sağlıklı olsun da 🥰♥️🌹💐
Nur05 aa aynı kan testi verdin mi bu süreçte
lllllaliyeva kan testi verdiniz mi bu süreçte beta hcg kaç çıktı bide